Jsme proti novele branného zákona


Nepřihlášený uživatel

/ #217 CO NAM MEDIA ZAS TAJI ROZHOVOR S PANEM PUTINEM

2015-06-29 15:57

Pentagon: Rusko a Čína chtějí přerůst USA, zabráníme tomu i za cenu války. PUTIN A OSEL

Pentagon popsal, jak se Spojené státy chystají na Rusko a Čínu, a promluvil o tom ústy náměstka ministra obrany Roberta Worka. Ten uvedl, že Spojené státy, které se považují za největší sílu, nedovolí Číně a Rusku, aby je přerostly. Pentagon bude bránit rozvoji těchto národů a také bude připraven i k horké válce – v případě potřeby i nukleární. Robert Work pronesl projev v Arlingtonu, kde otevřel společný projekt amerického letectva a společnosti RAND během sympozia s názvem GEOINT 2015.

„USA byly vždy neporazitelnou velmocí s globální nadvládou při řešení všech vojensko-politických problémů. Nicméně, jak víme, tato jedinečná a brilantní doba se blíží ke svému konci. I když v dohledné budoucnosti budou Spojené státy dál mít možnost zachovat si naprosto dominantní postavení ve světě, není pochyb o tom, že nebudeme mít neomezenou moc“ – uznává Pentagon. A hned vysvětlil příčinu:

„Jedním z problémů, ohrožujícím dominantní postavení USA na světové scéně, je problém případné nové konfrontace s velmocemi. Pokud dosud Rusko a Čína dnes nejsou velké mocnosti, mají všechny předpoklady se jimi stát“ – řekl náměstek Pentagonu a dodal, že je to logické.

ODKAZ-Pentagon: Rusko a Čína chtějí přerůst USA, zabráníme tomu i za cenu války. PUTIN A OSEL

TOMUHLE WEBU MUZETE DUVEROVAT OD KUD VAM DAVAM INFORMACE O TOM CO JE NAM TAJENO