Vyhoštění velvyslance USA pana Andrewa Schapira

Thereseee

/ #513

2015-07-17 07:26

Už mám plný zuby toho jak nám říšský protektor USA pořád kecá do politiky, jak kafrají nabubřele celýmu světu co má ko dělat a co je ta správná demokracie... oni, kteří jsou vedeni fašistickou klikou z pentagonu jsou ti poslední, kdo má co kecat do naší demokracie! To díky nim je blízký východ na maděru a Evropa má brát svorně uprchlíky?!!! Tak kde to proboha jsme!! A když nechceme ve své zemi američany vycvičené džihádisty, tak jsme fašisti nakonc my? USA jdi do pekla!!

Proč se svrchovaná Evropa musí na příkaz fašistické USA zapojovat do další studené války??...Můžu Vám lidičky říci, že takovou nenávist vůči národu, jako dnes vyvolávají USA a západní státy proti Rusku, jsem nezažila ani před rokem 89....jen pomatenci se takhle můžou chovat ve 21. století...

To co se děje je nenormální a každý rozumný člověk to musí prokouknout....nás co se Ruska nebojíme, ale nechceme tam bydlet nazývají pošuci, komunisty a bolševiky nebo rusofili no prostě hrůza a běs co se děje dnes! Poučují nás, jak se v Rusku mají a co dělají...nás to nezajímá každý národ se má tak jak si nechal vše líbit a rozkrást, však u nás to není vůbec čisté a spravedlivé, kdo má dnes na spravedlivost, když hodina právníka stojí 2 000 Kč...

Dejte pokoj s tou štvavou kampaní, když tomu většina lidí nevěří a je to účelové a nemorální....jen to nahrává Putinovi, když se sami ztrapňujete, cožpak si myslíte, že jsme nevzdělanci???

Ideologie levá, pravá nás nezajímá a mladé už vůbec, ti nemají rádi montovny a zadluženost až do důchodu....plebejce jste udělali jen díky půjčkám! Hnus!!!




Placená propagace

Tuto petici nabídneme 3000 lidí.

Zjistit více...