Petice proti bezdomovcům v městě Jilemnice

Karel

/ #10 Sluníčkaření?

2015-07-29 13:33

Uvědomoujete si důsledky toho, kdy se začneme dělit na lidi první, druhé a možná i třetí kategorie? Kdy každá skupina bude mít určitá práva a bude moci dělat různé věci? Dost často se setkávám s tím, že např. lékař má větší hodnotu než člověk co žije na ulici a co když začne chlastat doktor a skončí na ulici? Pak také bude špatný občan k vystěhování? 

Co děti a další generace těchto lidí? Co lidi co vyrůstají s rodiči, co pijí, válí se v bordelu a jejich děti od puberty táhnou život skoro na vlastní pěst? Budou to taky oni kdo bude druhou kategorií? Tedy vyhostit i z rodiči nebo se budeme nějak posuzovat mezi sebou, kdo je dobrý a kdo je špatný. Uděláme lidové komise, a pak na základě hlasování necháme vyhostit lidi z měst. 

A kam je vyhostíme do jiného města? Nebo je budeme ve velkém likvidovat? Ono je jednoduché říci, že problém není, když ho nevidím a ať si ten problém někde zůstane. Připomíná mi to trochu medvídka Pů, který strčil hlavu do sudu s medem a řekl. "Když nikoho nevidím, tak mě taky nikdo nevidí." 

Nebohajuji to, že lidé se mohou chovat jako zvířata a být špatní a zlý beztrestně. Proti tomu je nutno bojovat, ale je třeba dodržovat pravidla slušného a zdravého rozumu. 

Pokud se budeme držet pravidla ZUB ZA ZUB A OKO ZA OKO, tak tady bude cela populace bezzubých slepců. 

 

Nevím jestli máte podobné zkušenosti nebo jiné, ale agrese budí agresi a nikdy nevede k pohodě.