PETICE proti zákonu "ADOPCE DĚTÍ PRO HOMOSEXUÁLY"


Nepřihlášený uživatel

/ #203

2015-09-20 19:06

2. ČÁST

Ještě lepší než samotné studie je výpověď těch, kteří podobný styl života žili. Ti žili tento způsob života v praxi a znají toto vzájemné soužití naprosto detailně. Všichni tito lidé jednoznačně potvrzují to, co uvádí Dr. Gerard J. M. van den Aardweg.

Chtěl bych zmínit, že i tento pár působil navenek velmi vzorně a kultivovaně, a kdyby někdo vznesl jakoukoliv pochybnost, tak by byl označen za paranoika:
http://www.gloria.tv/media/VjGxT1CwcC7

Budeme tedy připravovat podmínky pro další takové případy a hazardovat tak s životy bezbranných dětí? Každý kdo tvrdí, že je pro tuto adopci a má děti, tak bych mu rád položil otevřenou otázku, svěřil byste své dítě na půl roku lidem, které můžete vidět na pochodech PRIDE (pozn. pochody, které podporuje LGBT agenda)? viz odkaz: http://www.petice-adopce.cz/fotogalerie/

Podotýkám, že to jsou běžné projevy, které je možné pozorovat na těchto pochodech "hrdosti". Myslím, že pokud tomu či onomu člověku na jeho dítěti skutečně záleží a milujete jej, tak by ho do těchto rukou nesvěřil.
Výše zmíněná argumentace typu "schvalme homosexuální adopci, protože v heterosexuální rodiny prožívají krizi" je skutečně absurdní a má jen cíleně odvést pozornost jinam. Pokud někdo něco ukradne, tak ten problém vyřeším tím, že to na poukáži prstem a řeknu si, když to udělal on, tak já můžu také?, nebo se budu snažit hledat způsob, aby se podobný problém již neopakoval?