Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

světlo na konci tunelu

/ #2380 Proč uvažovat o vystoupení z EU???? (abychom nikomu nekřivdili!!)

2015-09-24 11:19

Vážení spoluobčané - PROSÍM Vás, pomozte!

  důvodů proč se zabývat myšlenkou nesetrvávání v EU je patrně více..  pojďme "dát dohromady" seznam těchto důvodů.. nejlépe heslo + krátký popis, případně odkaz na zdroj. Jsem si jist, že takovýto seznam může každému z nás, tak trochu naší zemi zachránit. Jak? Prostě se budeme "vzdělávat" a  mít přehled a informace pěkně ucelené a budeme schopni argumentovat svým známým, kamarádům..a případně i brzy..poslancům.. Naše společnost je bohužel apatická, konzumní, uspaná a zmanipulovaná mainstreamem - médii.. zdá se, že je vše OK a měli bychom tedy býti HAPPY?!

Možná s něčím nebudete souhlasit, nebo byste to napsali jinak, lépe..výstižněji či jednodušeji..pokud je to možné  buďte prosím slušní a shovívaví a nedbejte prosím příliš na dokonalost pravopisu u mého, nebo dalších příspěvků..nejde přeci o formu ale obsah..děkuji za vaše případné příspěvky.. a níže něco do začátku .)

Pojďme tedy pojmenovat to, co se komukoliv z nás na životě v EU nezdá, nebo nelíbí:

1) imigrace  (jde o rozhodnutí o nás bez nás, navíc z valné většiny ekonomičtí imigranti, kteří ještě ke všemu chtějí svou ideologií zničit vše ostatní, lidské  a normální)

2) korporátní politika  (odvádění zisků do daňových rájů, daňové zvýhodnění, nadnárodní pravomoce, často nelidské pracovní a mzdové podmínky, viz například TTIP - http://vttip.cz/)

3) ztráta suverenity národa českého (pravomoce jsou nelegálně, násilně a nesmyslně přebírány samozvoleným aparátem rádoby elit, které nenaslouchají jednotlivým zemím, jejich kultuře, prostředí a historii)

4) dotační politika (naše peníze jdou do mnohdy nesmyslných projektů a to ještě pouze často předem dohodnutým korporacím, namísto toho, aby se řešili záležitosti, které jsou v každé kraji či obci prioritami..zdraví, bezpečnost, infrastruktura, malé děti, senioři..apod.., navíc jsou dotace, jak se zdá i nástrojem pro vydírání zemí, které by se chtěli svobodně rozhodnout v určité problematice..)

5) zákony proti lidskému rozumu (zakazování českých zabijaček, pomazankové máslo, a další..http://www.reformy.cz/zpravy/45-nejvetsich-nesmyslu-z-evropske-unie/ a další....)

6) EURO (měna, která je nesmyslně nastavená napříč zeměmi, které mají různé ekonomiky,životní úroveň,možnosti, potřeby a různé problémy..)

7)projekt EUROMED (hrůzné dopředu plánované osídlení evropy milióny muslimů -- http://vasevec.parlamentnilisty.cz/blogy/projekt-euromed)

8) 60 000 úředníků v Bruselu (no hrůza!!! ještě jsem neslyšel jedinou věc, která by díky tomuto "nenažranému" aparátu v ČR stále za ty obrovské peníze, které se na tento aparát vynakládají...)

a co dál? :)