Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

/ #3128 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Proti vystoupní z EU

2015-09-25 18:07

#2765: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Proti vystoupní z EU 

 Člověče to je ale slovník ...že se nestydíte ! Určitě jste hodně vzdělaný,když tomu tak rozumíte, ale ty výrazy...

... jazyku zlý !

------------------

 

Když jsem před deseti lety slyšel názor,že Evropská Unie je geniální plán mocných jak -tentokrát bez výstřelu- ovládnout Evropu pomocí chamtivosti druhých, díval jsem se na dotyčného jako na blázna...

      Krok do neznáma!       To jste, myslím, zmínil VY ... A neudělali jsme ho pomocí referenda už jednou před několika lety, hnáni cílenou propagandou,že za chvíli dohoníme Německo a to se budeme mít! Mocní a chamtiví to zvládli na jedničku. A naše touha po snadnějším "zbohatnutím" pomohla.

     ČESKÁ KOLONIE A JEJÍ ZÁVISLOST!     To jste určitě napsal VY,jsou to Vaše slova ... a máte pravdu! Ale patří tato slova do slovníku společenství, jejichž členové by si měli být údajně rovni?Je cílené budování závislosti na druhém projevem přátelství a spolupráce? Patří tam nátlak? Rozdílná pravidla? 

Vždyť my jsme v Unii pouze pár let,chviličku, a už všichni mluví o závislosti. Tak to šlo rychle. Asi jsme předčili i jejich nejoptimističtější očekávání !
 

O tom, že EU je v této podobě nefunkční mluví samotná Evropská Unie i její představitelé už roky. Návrhy na zavedení "Super eura" pro vyvolené či prosazení Dvojí Unie ve smyslu "Ti lepší" a "Ti druzí" nejsou až tak dávnou minulostí. Všechny tyto návrhy měly ale stále jedno společné. Nadřazenost ..

Rozhodování o tom "jaký krok a jakým směrem" by mohlo být tentokrát usnadněno tím, že díky této krizi se lidé dozvěděli o svém podřadném postavení v EU. O podřadném postavení vlastní země. O prohlubující se propasti mezi členy EU. Navzdory všem pohádkám! Nestálo by i VÁM za krátkou úvahu, jestli by nebyl ve světle úterního "probuzení" další "krok do neznáma" a jisté nejistoty lepší, než-li život v takovéhle "jistotě" ! Osudy kolonií zná z historie většina z nás !!!

TO NEJHROZNĚJŠÍ NA TÉHLE VĚCI JE , ŽE SE VŮBEC NEJEDNÁ O HOSPODÁŘSKOU BUDOUCNOST , ALE O BUDOUCNOST NÁS VŠECH A DALŠÍCH GENERACÍ JAKO TAKOVOU !!!!

a to je také důvod, proč s Vámi také nemohu souhlasit . Přemýšlíte o možném propadu našeho hospodářství ve chvíli, kdy jde o mnohem, mnohem více ...