Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

/ #3782

2015-09-30 10:23

Nejvíce ze všeho mne "štve " ( a to je hodně slabý výraz) tak otupělnost lidí. Lidé za to nemohou, tu otupělost jim někdo záměrně přivodil!!!

Vše co je uvedeno ve vašich příspěvcích lze podepsat. Ano EU nás zaprodala ať už zahraniční zhoubné politice USA nebo někoho jiného, na tom koneckonců nesejde. 

V roce 1938, přesněji 29. 9. 1938, podepsali západní mocnosti tzv. Mnichovskou dohodu. Historie se opakuje a znovu nás západ zradil. Říká se 2x a dost. To je pro mne ten nejlepší důkaz, že západní země jsou naši nepřátelé.

JSEM SLOVANÉ A PATŘÍME KE SLOVANŮM!!! Je nejvyšší čas se politicky přeorientovat, ale to lze jen pokud to je přáním většíny národa. 

Z médií ( mimochodem vlastněných opět západem) je náš národ masírován falešnými a lživými zprávami. CENZURA ZÁPADU.

Zmiňuje se rovněž, že pomocí procesu EUROMED má dojít vyrovnání ekonomických propadů díky vlivu demografických faktorů jako je nízká porodnost žen v EU. To je další blud, neboť tím, že náš národ po roce 1989 převzal vše ze západu včetně jejich nešvarů, změnil se životní styl a více se klade důraz na budování kariér a zanedbává se rodina. Tedy viníkem se v první řadě opět západ. Za druhé příliv imigrantů nijak výrazně nezvedne HDP, jak se již prakticky ukázalo ve Francii. Přestože to vědí, tak nám tady záměrně lžou!!! O důsledcích projektu EUROMED zajisté nevědělo 95% našeho národa. SKVĚLE UTAJENO!!!

Chceme-li náš národ zachovat, je nutné bezpodmínečne opustit západní pakt EU a vytvořit vlastní PAKT SLOVANŮ.

Je nutné předávat našimu národu necenzurované informace - web stránka, tisk...

dále najít takové osobnosti, za kterými bude národ stát!