Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

IvČRN news

/ #3799 Týden v kostce

2015-09-30 12:17

 EU schválila kvóty na povinné umístění imigrantů přes "vehementní odpor čtyř exkomunistických zemí" (Reuters), polská vláda na poslední chvíli otočila. Nekterých zemí se kvóty netýkají. Mají totiž s EU vyjednanou výjimku. ČR výjimku nemá, vyjednavačem byl tehdy Pavel Telička.

Slovensko a Maďarsko kvůli vnuceným kvótám podají žalobu k mezinárodnímu soudu v Lucemburku. Slovensko bude rozhodnutí EU bojkotovat. "Dokud budu předsedou vlády Slovenské republiky, povinné kvóty na slovenském území nebudou uplatněny,“ prohlásil Fico.

Česká vláda se rozhodnutí státnicky přizpůsobila. Babiš: „Bránit se soudně není rozumné, protože nám to EU vrátí i s úroky. Dostáváme z EU desítky miliard korun ročně.“ ANO, Hollande pohrozil za rebelii zastavením dotací. Politika EU a OSN čím dál víc připomíná absurdní diktaturu.

OSN radí: V Evropě je nezdravě moc Evropanů, vezměte si migranty, je třeba rozbít homogenitu národních států .... a zároveň do čela Rady pro lidská práva jmenuje islamofašistickou diktaturu Saúdské Arábie. Zdá se, že OSN pozbyla zbytky studu a už ani nehodlá předstírat nějakou nestrannost.

Citové vydírání nezabralo, nenávist k vlastní zemi proto u našich multikulti jelit dosahuje vrcholu. Mohli by si ušetřit utrpení a emigrovat. Třeba k MamaMerkel, s tou si budou rozumět. Matěj "Češi plynovali židy" Hollan (Žít Brno): "Kvůli nekolegiálnímu a popravdě dost nechutného chování našich vládních představitelů v otázce uprchlické krize jsme se sami vmanipulovali do pozice opovrženíhodné země." Radní Martin Freund (Žít Brno) chodí zase demonstrativně flusat před pizzerii.

V úterý byl ve Vídni zahájen proces s islamistou Canerem Y. který je obviněn z organizování sympatizantů teroristických milic Islámského státu. Šlo o deset čečenců, kteří oficiálně pracovali jako pekaři ve Vídni. Noční můra pamětníků 50.let se vrací. V Německu začali zabavovat soukromý majetek - vyvlastňují budovy pro potřeby ubytování imigrantů. Roste počet znásilnění imigranty - v ulicích německých měst i přímo v táborech, kde je hlášeno nespočet případů znásilnění, sexuálního zneužívání a vynucené prostituce.

„Problémem na Středním východě je nadbytek testosteronu. Masy nadržených mladých mužů bez žen..." píše známý filosof Roger Scruton. Co z toho? Agresivita, války, náboženský fanatismus a exodus do Evropy také proto, aby si tady mohli najít ženu, nebo aspoň volně dostupný sex, který je v jejich zemích tabu. 

Nereálné představy o Západu působí imigrantům vůbec spoustu zklamání. „Můžete říct světu, že nenávidím Finsko. Je tu hrozná zima, nikde žádný čaj, žádné restaurace, bary. Na ulicích nikdo není, jen auta,“ Iráčanům se nelíbí ubytování za polárním kruhem a houfně stahují žádosti o azyl. Afričtí ekonomičtí migranti jsou znechucení, že v Německu nedostali hned práci a peníze - a chtějí domů. V Londýně hoří největší mešita. Na akce PEGIDA znova přicházejí desetitisíce lidí. Finové nemají práci, ekonomika jde do háje, autobusy s dalšími imigranty přivítali kamením. Odpor občanů proti imigrační politice EU sílí v celé Evropě. U nás se zítra na Svatého Václava konají demonstrace proti kvótám a za vystoupení z EU. Motorkáři "Blaničtí rytíři" pořádají spanilou jízdu ve městech ČR, kde stojí mešity.

Zdá se, že vystoupení z EU bude v blízké budoucnosti horkým politickým tématem. Co vy, dokážete si spočítat pro a proti? A jste pro vystoupení z EU?