PETICE proti zákonu "ADOPCE DĚTÍ PRO HOMOSEXUÁLY"


Nepřihlášený uživatel

/ #384

2015-10-09 08:01

Z mnoha průzkumů je známo, že aktivní homosexuál má průměrně stovky partnerů, i když má svého stálého partnera. Pevný vztah trvající déle než 5 let byl zjištěn pouze u 7 % homosexuálů. Podle amerických průzkumů gay-psychologů si pouze 4 % byla navzájem věrná a tyto vztahy trvaly méně než pět let. 

Dr. Aardweg řekl, že proti rodině od roku 1952 vystupují různá mezinárodní hnutí sexuální reformy. Na Západě již existuje aktivní hnutí za legalizaci pedofilie. Podle programu „otce“ sexuální reformy, Alfreda Kinseyho, který sám byl praktikující homosexuál a pedofil, měl být legalizován i incest. Celý tento program převzala Mezinárodní federace plánovaného rodičovství a financovala Rockefelerova nadace.

Homosexualita je v drtivé většině spojena s promiskuitou (časté střídání partnerů - Philip Blumstein, Peppei Schwartz: American Couples: Money, Work, Sex)

Homosexuálové jsou největšími šiřiteli HIV infekce v ČR - v roce 2005 způsobil homosexuální styk 55,6% ze všech registrovaných nových nákaz virem HIV, což při podílu homosexuálů v populaci (max. 4%) znamená, že riziko nákazy virem HIV je cca 40x vyšší při styku homosexuálním než při styku heterosexuálním (v roce 2005 se virem HIV nakazilo 50 osob stykem homosexuálním, a „jen“ 28 osob stykem heterosexuálním).