Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Dominik Konečný
Praha

/ #4527 Prosba všem lidem, kterým není lhostejná budoucnost naší země

2015-10-12 21:51

Dámy a pánové, situace je velmi vážná. V celé Evropě nebezpečně vzrůstá vliv islámu. Lidé, kteří věří v islám, představují pro Česko největší ohrožení svobody a evropských hodnot od pádu komunismu. Islám se infiltruje do veřejného života nenápadně, ale o to zákeřněji. Získává vliv, buduje sítě, ekonomickou základnu. V posledních letech jsme svědky silné radikalizace, a to nejen v jejich domovině, ale i v Evropě. Tisíce evropských muslimů odjely bojovat do Islámského státu. Dokážeme vůbec domyslet, co se bude dít v Evropě, až se vrátí zpátky domů? Evropští politici se nám snaží namluvit, že islám je mírumilovný a všechny nás obohacuje sluncem a láskou. Strach z netolerance islámu jim vadí, avšak bující islámská nenávist nikoliv.

Nedávno byly v Bruselu proti vůli východních zemí protlačeny povinné kvóty na přerozdělení 160 000 imigrantů (120 000 k již dřívějším 40 000). Tím se jasně ukázala naše vyjednávací slabost. V součtu všech přerozdělovaných balíčků imigrantů to dělá pro ČR prozatím cca 4 500. někdo si může říct, to není tak vysoké číslo, tenhle počet bez problémů zvládneme. Jenže!!

Jedná se samozřejmě jen o pouhý začátek, salámovou metodou zavést povinné a trvalé kvóty, aby EU měla pravomoc přerozdělovat imigranty kdykoliv v budoucnu, bez potřeby souhlasu jednotlivých států! Jak se na tohle téma vyjádřila německá kancléřka Angela Merkelová: „Nyní děláme první krok, ale nevíme, kam až bude potřeba se dostat. Jsem hluboce přesvědčena o tom, že Evropa potřebuje dlouhodobý mechanismus pro spravedlivé rozdělování uprchlíků mezi členské státy.“ Z jejích slov jasně plyne, že nedávné rozhodnutí kvalifikovanou většinou je krokem na cestě k vytvoření trvalého mechanismu přerozdělování. Odpor Česka a dalších zemí je pak zcela pochopitelný. Naskýtá se otázka, zda o něčem takovém neměli rozhodovat šéfové vlád a států, a ne pouzí ministři vnitra.

A skutečně. Již v dnešních dnech se v Bruselu jedná o trvalém přerozdělovacím mechanismu. Kvóty jsou totiž stanoveny procentuální výměrou, pro ČR cca 3%. Počet bude neustále navyšován spolu s počty imigrantů valících se do Evropy. Těch jen letos bude přes milion a další roky ještě více. Jednoduchou matematikou se dostaneme na desetitisíce (po slučování rodin, na něž mají imigranti právo, ještě násobky) každý rok. Doteď jsme byli masové imigraci, s jakou se potýká celá západní Evropa, ušetřeni, tímto tempem však za chvíli doženeme západní země, kde muslimové tvoří paralelní společnost, jakési bující podhoubí, které nás pozvolna sžírá. V jejich uzavřených komunitách již dnes platí šaria a do mnohých ghett se bojí i policie.

Co je však horší, Evropa tímto krokem dala světu jasný vzkaz – přijeďte si kdo chcete a nemějte žádné obavy, my se o všechny postaráme stůj co stůj! Tato informace povzbudila všechny ty, kteří na svůj odchod ještě čekají či váhají. A v zemích jako jsou Sýrie, Pákistán, Afghánistán, Eritrea, Somálsko, Nigérie, jsou miliony a miliony lidí připravených na exodus do Evropy. Pokud by se všichni dali do pohybu, znamenalo by to konec Evropy!

Podřídí se Vláda ČR a bude takto nadiktované imigranty přijímat? Kvóty pořád můžeme odmítnout a soudit se. Jak ze strany Vlády, ze strany Parlamentu, tak především ze strany občanů ČR, kterých se to týká nejvíce. K tomu však potřebujeme vytvořit dostatečný tlak. Ukázat vládě, že nám není lhostejno, jaký bude další osud naší země, že nám záleží na tom, v jakých podmínkách budou vyrůstat naše děti, vnuci. A jsou to petice, masové demonstrace, stávky, kterými můžeme dát svůj nesouhlas jasně najevo. Ve výsledku je třeba prosadit, aby se v tak závažných tématech vždy vyhlásilo závazné referendum, kde občané budou mít právo se v takto zásadní otázce pro jejich budoucnost, jakou je umísťování imigrantů nadiktované Bruselem, rozhodnout a potažmo odmítnout. Pokud ne, tak nežijeme, v demokratické zemi.

Nejvíce znepokojivý je kancléřčin obecný výrok: „To, jak vyřešíme aktuální krizi, určí podobu kontinentu v budoucnu.“ Působí dojmem, že kancléřka počítá s vznikem jakési ´Nové Evropy´, ve které budou mnohem početněji zastoupeni migranti. Německý ministr vnitra Thomas de Maizière dokonce prohlásil, že by je unie měla rovnou vozit. Z vyjádření těchto politiků mě doslova mrazí.

Zřetelně však jde o transformaci EU, protože ta současná představuje kvůli rozporům mezi jednotlivými zeměmi neakceschopný kolos. Oslabit v souvislosti s migranty národní státy by rozhodně usnadnilo Bruselu, či spíše nejmocnějším zemím EU vládnutí. Unii sice tvoří 28 suverénních zemí, ale už nekonfederativní podoba jejích orgánů ukazuje, že národy jsou odsouvány na vedlejší kolej. Evropský parlament je jednokomorový, není v něm obdoba byvší Sněmovny národů. Jednotlivé země mají sice své eurokomisaře, ti však po nástupu do funkce mají prosazovat celoevropská, a nikoli národní hlediska. I zastupitelé v europarlamentu vstupují do transevropských stran, byť třeba socialisté v jednotlivých zemích EU zastávají leckdy odlišné postoje.

Ale zpět k islámu. Zatímco fanatici přebírají mešitu po mešitě, šíří praktiky jako kamenování a věšení obětí, znásilňování, zabíjení, polévání žen kyselinou, likvidaci homosexuálů, učí mladé zabíjet a stát se sebevražednými bombovými zabijáky, civilizovaný svět dělá, že tohle nevidí a strká hlavu do písku. Ale brzy už předtím nebude možné zavírat oči, neboť půjde o realitu v naší zemi, v našich městech, ulicích. Je tohle skutečně Evropa, kterou chceme přenechat svým dětem? Já říkám rozhodně ne! Nechci to kvůli svým dětem. Chci, aby žily v bezpečné, demokratické zemi. Nechci, aby se každým dnem strachovaly o svůj život a trpěly v područí fanatiků, tak jako nyní pozvolna vymírající křesťanské komunity na Blízkém východě. Tohle po nás přece nemůže nikdo chtít!

Islám a mešity do Evropy prostě nepatří. Islám nedospěl na takovou úroveň tolerance, aby mohl být respektován v neislámských zemích, protože jde o víru netolerantní a zaostalou. Patří do středověku a ještě do raného středověku a ne do 21. století. Je to chyba Evropy, že něco takového dopustila. Pokud někde žiji, musím respektovat práva a zákony dané země a ne, že se bude přizpůsobovat ona mně. Kdo chce žít v Evropě, musí chtít být Evropanem. Kdo nechce být Evropanem, neměl by být do Evropy vpuštěn jinak než jako turista či obchodník, tedy na omezenou dobu. A bez výjimky. Chceme-li zachovat evropskou civilizaci a chceme-li se těšit toleranci a svobodě, kterou máme, tak ji musíme aktivně hájit na základě hodnot, na kterých vznikla, jinak to nemůže fungovat.

Přitroublý a zcestný humanismus musí jít stranou. Vždyť nejde o nic víc než o budoucnost našich dětí. Přeje si snad někdo z Vás, aby za dvě desítky let souložil nějaký šejk Vaše vnučky a pravnučky, aby je fundamentální šovinisté kamenovali, zabíjeli, polévali kyselinou, prováděli ženskou obřízku? Chceme, aby Evropa upadla do područí islámských fanatiků jen kvůli naší zbabělosti, lenosti, zabedněnosti, rezignovanosti? Je třeba se ozvat, než bude příliš pozdě!

Proto voláme všechny občany - pomozte, spojme se, musíme jít všichni společně proti ZLU, které nás chce porobit! Národ volá všechny občany! Bojujte! Přijeďte všichni, kdož můžete na následující protiimigrační demonstrace. Zveme všechny lidi, lidi všech věkových a sociálních kategorií, kteří mají smysl pro zodpovědnost k sobě samým a budoucnosti našich dětí a nás všech. Jsme jen obyčejní lidé různého věku, pohlaví, sociálního postavení, životních stylů – spojuje nás však jedno, milujeme svobodu. Nechceme ve své zemi nenávistnou, netolerantní ideologii, která je s lidskou svobodou v rozporu. Jde nám o otevřenou diskusi a hledání řešení, ve kterém Evropa naprosto selhala. Šíření nenávistné ideologie je v Evropě pořád ještě trestné. Nacismus také nesmíte propagovat, šířit a vyučovat. A o to jde. Islám stojí před nutností reformace. Islám jako ideologie je špatně, šaría je neslučitelná s demokracií i podle Evropského soudu pro lidská práva. Je třeba, bychom zůstali jednotní, protože v jednotě je síla! Spojíme síly s lidmi celé Evropy a musíme tento boj vyhrát! Jsme to dlužni našim předkům i potomkům! Nedovolme, aby se naše země potápěly do středověké tmy! Dejme všichni společně vládě najevo, co od ní chceme a co nechceme! Má nás povinnost respektovat, přísahala, že tak bude konat!  

- V sobotu 17. Října od 14.00 na Václavském náměstí u Muzea v Praze - demonstrace za naši kulturu a bezpečnou zem.

- Dne 24. října od 14.00 na Masarykově náměstí v Ostravě – demonstrace za naši kulturu a bezpečnou zem.

- Dne 28. října od 14.00 na Nám. Dr.E.Beneše v Liberci – demonstrace za naši kulturu a bezpečnou zem.

- Dne 28. října od 14.00 na Nám. Míru v Praze, Nám. Svobody v Brně, na Masarykově náměstí v Ostravě a Mírovém náměstí v Ústí nad Labem pořádá demonstraci Blok proti islámu.

 

Prosím, sdílejte, přeposílejte, uvědomte všechny své známé, dokud je čas s tím něco dělat! Je za pět minut dvanáct!