Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

/ #4541 Putinovi k narozeninám: Pozdrav z „okupovaného“ Krymu

2015-10-13 15:01

DULEŽITÉÉ CO MEDIA TAJI

Putinovi k narozeninám: Pozdrav z „okupovaného“ Krymu

V první výročí připojení Krymu k Rusku, tedy ve výročí tzv. anexe Krymu, proběhl na Krymu koncert u příležitosti Dne Ruska. Závěrečnou píseň (čas 8:20 videa) lze použít jako blahopřání tomu, který lidem vrátil pocit hrdosti a toho, co se jmenuje vlastenectví a co zpěvačka zpívá slovy: „Ja ľubľu etu zemliu“. Je mi jedno, že jde o Rusko a ruského vůdce, nad tím totiž vítězí fakt, že nějaký vůdce nějakého národa lidem dává jednu z nejzákladnějších lidských potřeb a tou je potřeba někam patřit – mít někde kořeny. Zcela pragmaticky se to jmenuje „vlastenectví“, což znamená tu velkou rodinu, ve které teprve může fungovat každá rodina, jak se zprofanovaně říká, „základ státu“.

Vlastenectví, o kterém se nás EU snaží přesvědčit, že je to zbytečnost a rozkladem národů, rodinných vztahů a přistěhovaleckou politikou na tom pracuje. Ale ať se každý zadívá do tváří těch lidí a pak ať si sám pro sebe zkusí odpovědět, jestli vlastenectví je jen prázdný pojem.

Putinovi dodatečně k narozeninám všechno nejlepší!

VICE-Putinovi k narozeninám: Pozdrav z „okupovaného“ Krymu

návštěvě „okupanta“ Putina na Krymu https://www.youtube.com/watch?v=9pM3n1ZWNjE

Nebo jsou snad Ukrajinci, demonstrující před velvyslanectvím USA, šťastnější?https://www.youtube.com/watch?v=xhADMky2euw