Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

/ #4620 TTIP-MONSANTO MODIFIKOVANE POTRAVINY TEROR USA

2015-10-15 17:03

Exkluzivně: Anheuser-Busch InBev přinese do procesu výroby nejen plzeňského piva geneticky modifikované suroviny, jakmile dojde k podpisu smlouvy TTIP mezi EU a USA!

Redakce AE News obdržela včera večer exkluzivní informace ze zákulisí plzeňského Prazdroje, které osvětlují celý proces a důvod převzetí koncernu SABMiller, který byl mj. i vlastníkem Prazdroje, ze strany americké a světové pivovarnické jedničky Anheuser-Busch InBev. Transakce v přepočtu za přibližně 2.5 bilionu korun je investicí, na které se nepodílí Anheuser-Busch tak úplně sám. Jde totiž podle zákulisních informací o tzv. joint-venture investment, ve kterém sice Anheuser-Busch figuruje jako oficiální investor, ovšem finance na celou transakci pomáhá, jako tichý společník, spolufinancovat známá americká biotechnologická společnost Monsanto, která je největším dodavatelem geneticky modifikovaných obilnin na světě, především ječmene a rýže pro výrobce piv v USA a v Kanadě. Pokud je to pravda, je to signál, že podpis smlouvy TTIP je na spadnutí!

Informace nám byla poskytnuta pod podmínkou anonymity, takže jsme požádali pro ověření americkou společnost Anheuser-Busch InBev o oficiální stanovisko a vyjádření, zda-li společnost plánuje výhledově ve svých právě získaných evropských pivovarech používat geneticky modifikované suroviny pro výrobu piva stejně, jako je už více než 20 let používá v USA a v Kanadě a zda-li je biotechnologická společnost Monsanto opravdu tichým společníkem v celé finanční transakci. Na vyjádření čekáme, protože jde o zásadní informaci, která může mít dopad na celý pivovarnický sektor v ČR.

Tajné obchodní smlouvy, GMO a NWO ruku v ruce

TPP nastiňuje omezení občanských práv ve věci přístupu ke zdravotní péči, ve věci práva na ochranu soukromí, omezení práva na přístup k informacím a především omezení svobody projevu. V dokumentu se uvádí, že svoboda projevu nesmí porušit zájmy držitele práv vyplývající z titulu ochrany autorských, patentových, intelektuálních a licenčních práv. V překladu do lidské řeči to znamená, že když lék nebo potravina X způsobuje rakovinu a tento produkt je licencován, patentován, registrován nebo jinak intelektuálně chráněn, nesmí osoba, která informací o negativním účinku disponuje, o této informaci mluvit, a to ani před soudem! Smlouva TPP je totiž nadřazena zákonům jednotlivých členských zemí.

Evropská unie v rámci vyjednávání o TTIP přistoupila před několika týdny, podle zatím neověřených informací, na kompromis se zástupci USA ohledně geneticky modifikovaných potravin a jejich dovozu do EU, kdy Brusel ponechá povolení nebo zakázání dovozu GMO potravin do EU na jednotlivých členských zemích. Obrovská transakce Anheuseru-Busch tak zřejmě čekala na tento kompromis a firma si je celkem jistá, že její lobbisté v jednotlivých zemích GMO potraviny prosadí. Kompromis zachová v platnosti zákaz pěstování GMO obilí a rostlin v EU, ale dovoz GMO potravin a ingrediencí z USA do EU by tak byl povolen.

Je už nade vše jasné, proč jsou smlouvy jako TPP a TTIP utajovány a proč ještě 4 roky poté, co vstoupí smlouvy v platnost, se musí texty smluv utajovat. Je to logické. Protože když se 4 roky budou prodávat GMO potraviny na trhu a nikdo na ně neumře, ani se neosype kopřivkou, lidé si zvyknou a proti GMO klesne po 4 letech odpor. Geneticky modifikované plodiny mají na svědomí v rámci koncepce NWO různé civilizační choroby, masivní nárůst hyperaktivity dětí, syndromu AHD/ADD, Aspergerova syndromu, mentálních poruch, glykemické poruchy, diabetes, Alzheimerovy choroby (která v USA láme světové rekordy) a v neposlední řadě různých typů rakoviny, zejména tumorů.

VICE-Exkluzivně: Anheuser-Busch InBev přinese do procesu výroby nejen plzeňského piva geneticky modifikované suroviny, jakmile dojde k podpisu smlouvy TTIP mezi EU a USA!