Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

/ #4931 Pochopily už USA, že globální elita (GP) je na straně Ruska?

2015-10-23 13:14

Potvrzeno: Jimmy Carter opravdu předal Moskvě mapy pozic IS. Pochopily už USA, že globální elita (GP) je na straně Ruska?

Včera se objevily zprávy (více), že bývalý americký prezident Jimmy Carter předal Rusku tajné mapy pozic Islámského státu, o které Moskva marně žádala USA i Velkou Británii. Bílý dům zprávu odmítl komentovat, ruské Ministerstvo zahraničí dnes tuto zprávu potvrdilo:

„Bývalý americký prezident Jimmy Carter opravdu dal ruské ambasádě ve Washingtonu mapy s pozicemi militantní organizace IS v Sýrii“, –  potvrdila mluvčí ministerstva zahraničí Maria Zacharová.

„Ve skutečnosti Jimmy Carter Rusku nabídl předání map, zobrazujících aktuální pozice IS v Sýrii a vypracovaných jeho „Carter centrem“ – řekla na briefingu.

„Tyto geografické materiály, které nejsou tajné, jsou k dispozici na stránkách centra, v jehož čele stojí Carter. Nicméně jsme toto gesto bývalého amerického prezidenta, který zjevně upřímně stojí na straně společného úsilí v boji proti terorismu a má obavy o osud syrského lidu, přijali s velkou vděčností“- dodala. (zdroj)

USA a Írán vs. Rusko a Írán?

Od minulého roku můžeme pozorovat, jak se Írán dostává do středu dění. A jako by se o něj hrála přetahovaná mezi USA a Ruskem (viz dohoda o jaderném programu, na které tolik záleželo USA, ale kde si Írán vymínil, že bez Ruska k žádným jednáním ani k dohodě nedojde). Když si k tomu přidáme, že plán, jak zvýšit význam Íránu existuje už od roku 2007 (dle mého už od 11/9), pak na Blízkém východě je realizován velmi dlouhodobě a jeho finále měl tak či tak představovat Írán (a vznik Kurdistánu).  V tomto plánu mělo jít jak o překreslování hranic, tak o stěhování národů a tento plán měly zrealizovat USA.

Ale protože nejen že USA selhaly, ale obzvláště proto, že Rusko plány přečetlo (zradilo NWO), je situace taková jaká je. Už podruhé v Sýrii vítězí ruský návrh řešení (po „použití“ chemických zbraní Asadem už bylo bombardování Sýrie – a možná i válka – na spadnutí), tedy ruská likvidace chemických zbraní  v Sýrii a  Putin je vyhlášen Mužem roku.

A nyní se situace opakuje – Putin obdržel americké mapy pozic IS, ač mu je USA odmítaly vydat. Ať už jsou veřejné či tajné, v souboji USA-Írán vs. Rusko-Írán opět vítězí Putin. Vítězí nejen proto, že Rusko na to má vojenskou a především vůdčí silou, ale vítězí také proto, že globální vůdcové (GP) vidí, že Rusko na to má natolik, že jako jediné je schopno řešit problém i globálně, tzn. zastoupit je a dokonce hasit to, s čím si nevědí rady, neboť se jim to díky politice USA vymyká z rukou . Soudě podle zprávy Wikileaks, tak USA měly na Blízkém východě „najít způsob, jak koexistovat v míru“, ale ve svém stylu předvedly přesný opak.

Žezlo sice má převzít Čína a významně se počítá s Íránem, ale pouze Rusko je schopno globálně konstruktivního jednání napříč zeměmi a může zastavit či přinejmenším zmírnit ten totální rozvrat a chaos, který tolik odnáší i Evropa.

VICE-Potvrzeno: Jimmy Carter opravdu předal Moskvě mapy pozic IS. Pochopily už USA, že globální elita (GP) je na straně Ruska?