Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

/ #4936

2015-10-23 13:44

Více než 300 teroristů bylo zlikvidováno v syrské provincii Lázikíja, sdělil novinářům oficiální představitel OS Sýrie, brigádní generál Alí Majhub.

 „V provincíí Lázikíja bylo zlikvidováno více než 300 teroristů, vozy s kulomety blízko města Salma a Sad Badradun. Naše armáda kontroluje Džub al-Ahmar a čast města Salma", řekl Majhub.

Více: Více než 300 teroristů bylo zlikvidováno v syrské provincii Lázikíja,

Český a slovenský tisk mimořádně skoupě a výběrově cituje vystoupení Vladimíra Putina na zasedání diskusního „Valdajského klubu“ v Soči. Proč?

 Otázka Sputniku mezinárodnímu komentátorovi Slovenských národních novin Dušanu Kernému:

„O nejdůležitějším, nejaktuálnějším, čemu prezident RF věnoval velkou část svého vystoupení, ve slovenských médiích není prakticky ani slovo! Například, jak dlouho bude trvat vojenská operace Ruska v boji proti ISIL v Sýrii, jak Putin vidí poválečné zřízení syrského státu, a, jak se ukázalo, on vystupuje výlučně za jednotnou Sýrii. Média neinformují ani o odpovědi Putina na otázku o možné vojenské účasti Ruska v Iráku. Prohlásil, že je to vyloučeno, protože o to vedení země nepožádalo, ačkoliv technickou vojenskou pomoc Moskva Bagdádu poskytuje. Zůstaly „mimo záběr" i úvahy ruského prezidenta o možnostech zlepšit vztahy Ruska a Západu, o posunu NATO k ruským hranicím.

Více: ČESKY A SLOVENKSY TISK NEINFORMOVAL LID

Diskuse mezinárodního klubu Valdaj v Soči trvala asi 3 hodiny. Kromě prezidenta Ruska Vladimira Putina promluvil i bývalý český prezident Václav Klaus. Co se tam dělo minutu po minutě?

Více: Ruska Vladimira Putina promluvil i bývalý český prezident Václav Klaus. Co se tam dělo minutu po minutě?