Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

/ #5600 Zakulkení náckové jsou stejně nebezpeční jako teroristi, možná jednají domluveně

2015-11-15 09:49

pamatujete ještě jak se Bushovci američtí fašisti skrze islamisty z Al-kajdy nasáčkovali do Iráku a skrze Talibánce do Afghanistánu? Jak zároveň amíci dnes podporují na alkajdu napojené islamisty v sýrii, jak s Havlem podporovali islamisty z Kosovské UČK? ... teroristi co se odbouchnou jsou jen zmanipulovaní zfanatizovaní mentální chudáci, oběti vlastní primitivnosti, kteří naletěli těm, co tahají skrze náboženství za nitky.. jejich skutečnými nepříteli nejsou franzouzští civilisté, ti jejich zemi či jejich teroristické organizace nebombardují...a už vůbec ne turisté z maroka nebo alžíru, kteří při útocích také zahynuli,  jsou to oslové co někomu naletěli, ti co se neodbouchnou možná jsou míšenci těch co naletěli a těch co za ten boj dostávají zaplaceno..

 

a komu to prospívá? komu prospívá imigrace? levná pracovní síla, firmy jako Hamé se už hlasí, v německu už si mnou finančníci ruce, když počítají jaké ekonomické dopady to na jejich firmy bude mít.. vždyť němci už za těch pár šupů třeba v americkém amazonu nechtějí dělat!

takže terorismem zabijí dvě mouchy jednou ranou.. jednak destabilizují konkureční režimy a země, včetně EU, a ještě posílí pravicové extrémisty!... jejichž nepřátelé jsou odjakživa komunisti a socialisti, ty první likvidoval Hitler! a to je pro velkokapitalisty také fajn! oslabení socialistů = nižší mzdy pro zaměstnance = vyšší zisky,... a to je to, vo co GO!

 

Takže pozor na vládní televizí do povědomí vnesené Okamury a jim podobné!

 

Rozděl a panuj! Okamura a podobní nejsou řešením dnešní situace, naopak, jsou to paraziti na ní.

Po kom si pojmenovali kdysi úsvit? Po největší lůze a násilné ultrapravici v Řecku? Fuj!

 

Ano referendu, ne Okamurovi.

Bérová od Schwarzenberga, Pilný (ANO, dříve americký Microsoft), Okamura na obrazovce vládní proamerické ČT