Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

/ #6531

2015-12-16 11:42

„Všeobecná válka, která přichází, rozdrtí slovanské spojenectví a vyhladí tyto zatvrzelé národy“. Bude válka opět vyhlazovat i Židy? A kde se vzala taková nenávist?


 

Citace v titulku jsou slova Bedřicha Engelse, spolutvůrce Komunistického manifestu a ideologie, která byla poprvé nainstalována v Rusku. Jelikož se dnes ví,, že to byla ideologie zrůdná a zotročující, zdá se být svými tvůrci účelové vytvořena právě pro největší z nenáviděných slovanských národů. Citát v titulku celý zní takto:  „Všeobecná válka, která přichází, rozdrtí slovanské spojenectví a zcela vyhladí tyto zatvrzelé národy, že i jejich samotná jména budou zapomenuta… Vyhladí nejen reakční třídy a dynastie, ale zničí také tyto naprosto reakční rasy… a to bude skutečným krokem vpřed.“  Karel Marx doplnil, že se na likvidaci této rasy těší a za její příklady uváděl Chorvaty, Pandury, Čechy a  jeho slovy, podobnou „verbež“. Později si tvůrci cenili příznivého přijetí marxismu v carském Rusku. (zdroj)


VICE-„Všeobecná válka, která přichází, rozdrtí slovanské spojenectví a vyhladí tyto zatvrzelé národy“. Bude válka opět vyhlazovat i Židy? A kde se vzala taková nenávist?