PETICE za záchranu hájenky "U DVOU ŠRAŇKŮ" v Hradci Králové

jirka

/ #46

2016-01-13 20:39

Město mělo jenom jendou štěstí, když se potkali osobnosti jako Ulrich, Gočár, Kotěra. Od té doby má jenom smůlu. Dnes jsou u vesla lidé, kteří chtějí jakýmkoliv způsobem rozdrobit peníze na jakékoliv investice. Protože je to dobrý způsob jak se cestou poztrácí klidně až 80 % z celkové částky. A nikdo se nad tím nepozastaví, protože to budou účtované vícepráce a nezbytné náklady se kterými nebylo v projektu počítáno. 

A protože město je v dluzích, tak jak Fink, tak Vedlich či Bruna namají jinou možnost, jak se dostat k nehlídaným penězům než vymyslet další a další kulišárnu. Třeba se něco ujme. Jednou je to rekonstrukce Velkého náměstí, pak prodloužení pěší zony z VN ke Grandu a tím přerušení vnitřního dopravního okruhu atd., a ted se hodí i hájovna. Vůbec nikdo neví jak se podobné akce budou finacovat. Ale dnes se všichni spoléhají na zázračné "evropské fondy". Zapomínají však na to, (asi úmyslně), že to jsou jenom jinak označené peníze našich poplatníků a jakákoliv akce vyžaduje spolufinacování. 

Navrhuji by těmto exotům byla vyplácena mzda každý měsíc za podmínky, že neopustí domov, nevstoupí již nikdy do kanceláří Magistrátů, zahodí telefony a nebudou se účastnit žádné veřejné činnosti. Škody, které páchají jdou do milionů. 

Z takových lidí se zvedá žaludek.