Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

/ #6887

2016-01-19 09:49

Na příkaz Ruska budou tajné služby evropských zemí vyšetřovat financování politických stran…

Rusko nařídilo, aby tajné služby jednotlivých zemí vyšetřily financování politických stran ve střední Evropě Spojenými státy, a to včetně České republiky. Peníze z USA podle Ruska destabilizují Varšavskou smlouvu, snaží se narušit politické struktury v Evropě a zmařit dodávky ruského plynu do Evropy.

Jedna studená válka skončila a ta nová jako by místy nesla rukopis té staré. Takhle o americkém prezidentovi mluvila v noci na pondělí ředitelka Informačního a tiskového odboru ministerstva zahraničních věcí Ruska: Baracku Obamovi je potřeba se stále stavět, protože pokud tak neučiníte, tak si jeho vláda jako mnoho tyranů vezme tolik, kolik jen může.

Rusko se o americké peníze v Evropě zajímá už déle

Ruské tajné služby se ovšem nyní soustředí zejména na peníze, které proudí některým evropským stranám s cílem nahlodávat jednotu Východu. „Je tu hodně kontaktů mezi americkými nacionalisty a jinými tajnými vyslanci Bílého domu s různými stranami jak v Rusku tak v Evropě,“ uvedl odborník na americkou propagandu z moskevské Lomonosovy univerzity.

VICE-Na příkaz Ruska budou tajné služby evropských zemí vyšetřovat financování politických stran…

 

VICE-Rakouská ERSTE nařídila Slovenské Spořitelně uzavřít náš bankovní účet. Důvodem je proti-migrační tématika našeho serveru!