Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

/ #6895 TED USA FAŠOUNI SE SNAŽI PRES UKRAJINU SVRHNOUT NAŠEHO PREZIDENTA KTERECH CHRANI VLAST

2016-01-20 06:51

Filmový guláš pro „labužníky“ z Ukrajiny. Vařila mladá kuchařka, režisérka Olga Malčevská z Ukrajiny

Televize Ukraine Today v pátek v podvečer odvysílala investigativní dokument s názvem Čeští přátelé Kremlu. Mladá filmařka Olga Malčevská se v něm pokusila vysvětlit, proč prezident Zeman sdílí více názor Kremlu na ukrajinskou krizi, než aby zaujal stanovisko stejné jako všichni ostatní představitelé EU. Zda v nejtemnějších barvách, jak praví titulek v Parlamentích listech [1], nevím.

     Ovšem po přečtení této informace mohu jen těžko konstatovat, že jsem pochopil snahu O. Malčevské o vykreslení postoje M. Zemana k ukrajinské krizi a jeho postoj ke Kremlu. Film jsem neviděl a i kdyby ano, nejsem odborník na tuto oblast, abych mohl fundovaně výsledek O. Malčevské odborně zhodnotit. Nicméně informace PL.cz jsou pořád jen popisek či výtah z filmu této mladé režisérky, takže ucelený obraz, resp. zhodnocení a efekt jejího „pokusu“ si lze jen těžko představit. Podle toho, jak je film-dokument popisován se spíše přikláním k názoru, že mladá režisérka svým způsobem vypracovala dost chaotický a nepřesvědčující popis na filmový guláš pro zpestření politického jídelníčku, resp. menu v EU a Bílém domě., potažmo politické elitě Ukrajiny.

Jakkoli je film-dokument zpracováván jako investigativní, který má své specifika, přesto lze snahu o efektivní politicky angažovaný výsledek mladé režisérky spíše považovat více za chaotický, než za dílo, vypovídající o realitě a pravdivosti jejího možná dobře myšleného tématu a záměru. Domnívám se, že měla-li v úmyslu natočit dokument, který měl vykreslit a vyznít pro Miloše Zemana negativně, jak napovídá sám titulek článku, pak se jí to, podle mého soudu nepodařilo. Pokud však měla v úmyslu M. Zemana vykreslit když ne zrovna pozitivně, tak alespoň reálněji a věrohodněji, pak se jí to nepodařilo rovněž.

   Podle obsahu článku se ve filmu objevuje nebo účinkuje řada lidí, kteří jako by měli vnést do problému větší světlo, ale ani volba některých těchto osob není zrovna šťastná a přesvědčivá. Za všechny stačí jmenovat Martina C. Putnu, který poskytuje svůj názor a pohled, když přirovnává okupaci ČSR Hitlerem k okupaci Ukrajiny Ruskem a který zdůraznil, že Zemanovi nevěří ani slovo a že by měl být souzen jako zločinec. Pozoruhodná je také zmínka o Karlu Schwarzenbergovi o kterém se vyjádřila jako o člověku aristokratického původu, intelektuálovi, který však při volbě prezidenta ČR nezískal dostatečnou podporu voličů a také věnovala zajímavý záběr na intelektuála Schwarzenberga, spícího ve Sněmovně.

VICE-Filmový guláš pro „labužníky“ z Ukrajiny. Vařila mladá kuchařka, režisérka Olga Malčevská z Ukrajiny

TED USA FAŠOUNI SE SNAŽI PRES UKRAJINU SVRHNOUT NAŠEHO PREZIDENTA KTEREJ CHRANI VLAST NEZABRALA ČERVENA KARTA TAK ZKUSIME PRES UKRAJINU USA ZABILI J.F.KENNEDYHO KVULI TOMU ŽE SEL PO TYCH CO CHTELY VZIT LIDEM SVOBODU A PRAVO TAK SE TED SNAZI NAM SVRHNOUT PREZIDENTA

JFK ve svém zásadním projevu "prezident a tisk" který přednesl v roce 1961 a směřoval jej k zástupcům "čtvrté velmoci," varoval před lidmi, kteří v současnosti pomocí metod, které rovněž popisuje, vládnou světu.

Jedná se o celosvětovou "jednolitou a bezohlednou konspiraci, která spoléhá především na tajné prostředky pro rozšiřování sféry svého vlivu."

Není pochyb o tom, proč musel být JFK odstraněn dřív, než sionistům napáchá svou činností značné škody.

VICE-John F. Kennedy - Čelíme celosvětové bezohledné konspiraci (CZ sub)