Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

/ #6985

2016-01-27 20:03

I přes veškeré bonmoty stojíme za prezidentem Zemanem, který hájí české zájmy!

Prezident odpověděl v pondělní diskuzi v Tišnově na otázku, jak se zbavit premiéra Sobotky. „Demokraticky volbami, nedemokraticky kalašnikovem“. A ihned se na něj snesla kritika ze všech možných stran. Počínaje ministrem Dienstbierem a konče předsedou TOP 09 Kalouskem. Premiér Sobotka se dokonce vyjádřil v tom smyslu, že to děsí jeho, přátelé a rodinu.

Pan prezident je znám svými bonmoty. Někdy i nejapnými. Ale on jasně řekl, že demokratická možnost je jen jedna. A ta znamená svobodné volby. Pokud si vzpomeneme na několik starších výroků pana prezidenta Zemana, tak musíme konstatovat, že pan prezident vždy stál za demokracií a demokratickými svobodnými volbami. Nikdy jinak.

VICE-I přes veškeré bonmoty stojíme za prezidentem Zemanem, který hájí české zájmy!

VICE-Oto Novotný - 4. balík Emailů

VIDEO: Policie v Holandsku obchází byty a zvoní na lidi kvůli komentářům na Facebooku o uprchlících a vládě! [CZ Titulky]

Velký bratr v Orwellově románu 1984 byl vlastně žabař a amatér. To, co se děje v Evropě dnes, to by ani autor sci-fi dříve nevymyslel. V Holandsku začala policie obcházet byty a žádat občany, aby stáhli a smazali ze svých facebookových profilů příspěvky, názory, komentáře a výzvy. Policie má přístup do Facebooku přímo k databázi holandských uživatelů Facebooku. Policie zvoní na dveře z různých důvodů. Buď se ptá na záměry a úmysly člověka, aby dopředu polici sdělil, co má za lubem a co chystá, pokud něco chystá ohledně své facebookové výzvy, anebo rovnou policie požádá dotyčného, aby konkrétní příspěvek smazal.

VICE-VIDEO: Policie v Holandsku obchází byty a zvoní na lidi kvůli komentářům na Facebooku o uprchlících a vládě! [CZ Titulky]