Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

/ #7045

2016-02-07 09:36

ERDOGAN NEZABIJI IS ALE ZABIJI CIVILISTY A KURDY

V průběhu oficiální návštěvy prezidenta Turecka Recepa Tayyipa Erdogana v Ekvádoru uspořádali studenti Ústavu národních výzkumů (IEAN) protestní akci, oznámily noviny eldiario.es.

Během vystoupení tureckého prezidenta přerušila skupina mladých lidí jeho projev výkřiky „Vrahu!", „Pryč!", „Ať žije kurdský lid!".

Zastánci Kurdů žádali na prezidentovi Turecka, aby zastavil čistky v oblastech, kde žijí představitelé této etnické menšiny.

Více: VIDEO-Během vystoupení tureckého prezidenta přerušila skupina mladých lidí jeho projev výkřiky „Vrahu!

SYRIE MA USPECHY DIKY RUSKEMU LETECTVU

Delegace opozice zformovaná podle výsledků schůzek v metropoli Saúdské Arábie, přijala rozhodnutí pozastavit dialog o syrském urovnání v Ženevě v souvislosti s úspěchy armády SAR, prohlásil v sobotu na tiskové konferenci syrský ministr zahraničí Valíd Muallem.

„Delegace opozice z Rijádu se rozhodla přerušit dialog po zprávách o úspěších syrské armády", řekl Muallem.

Ženevská jednání mezi syrskou vládou a zástupci opozice začala 29. ledna. Konají se v souladu s rezolucí Rady bezpečnosti OSN č. 2254. Očekává se, že jednání potrvají šest měsíců.

Více: Delegace opozice z Rijádu se rozhodla přerušit dialog po zprávách o úspěších syrské armády

ČT LŽE O INVAZI RUSKA V SYRII RUSKO TAM JE LEGALNĚ NA ŽADOST B.ASADA TO UŽ VĚDÍ VŠICHNI EVROPANÉ

Prezident Turecka Tayyip Erdogan označil za „směšné“ prohlášení Ruska, že Ankara plánuje vpád do Sýrie, informuje agentura Anadolu.

„Mně se toto prohlášení Ruska zdá směšným… V současné chvíli je Rusko v Sýrii a uskutečňuje vpád," prohlásil turecký prezident, který vykonává návštěvu v Senegalu.

Ve čtvrtek prohlásil oficiální mluvčí ruského ministerstva obrany generálmajor Igor Konašenkov, že existují vážné důvody pro podezření Turecka z příprav na vojenský vpád do Sýrie.

Více: TURECKO TAJI INVAZI DO SYRIE MEDIA MANIPULUJI VEREJNÉ MINENÍ!!!!O INVAZI TURECKA