Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

/ #7231

2016-02-20 15:41

Americký televizní kanál CBS zveřejnil video, které pravděpodobně dokazuje, že syrští teroristé, jimž dodávají USA zbraně, střílejí z nich na syrské Kurdy, které Washington také podporuje.

To je první video, které dokazuje, že skupiny podporované USA bojují proti sobě v Sýrii", oznámila zahraniční zpravodajka CBS Holly Williamsová.

Podle jejích slov, na záběrech je vidět, jak představitelé jedné ze skupin ozbrojené opozice používá amerických raket proti syrským Kurdům. Obě seskupení nyní bojují o území v Sýrii, podotýká Williamsová.

Více: NA SYRSKE KURDY STRILEJÍ S USA ZBRANI

 

Příslušníci praporu OUN (Organizace ukrajinských nacionalistů) vydrancovali několik budov v ukrajinském hlavním městě, oznámilo vydání Hromadske.TV.

Jako první se stala terčem radikálů kancelář podnikatele Renata Achmetova, který posílal humanitární pomoc do Doněcké oblasti. Účastníci akce zaházeli budovu kameny, v důsledku čehož bylo rozbito několik oken. Předtím uspořádali radikálové protestní akci u budovy prezidentovy administrativy, na níž velitel praporu Mykola Kochanivskij vyzval nacionalisty, aby vyjádřili nedůvěru moci, oznámil televizní kanál.

Více: EUROMAIDAN RIZEN USA VYROCI VYDRANCOVANÍ