Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

/ #7244 EVROPO NEBER UPRCHLIKY

2016-02-21 12:49

IS A DĚTI
Islamský štát posiela deti, ako mladý ako 12 rokov, na smrť závratným tempom. Tam bolo trikrát toľko dieťa samovražední atentátnici tento rok ako predchádzajúce. Podľa výskumníkov v USA, čísla sa zrýchľujú podľa mesiaca.

Celkom 89 detí zomrelo slúžiace islamský štát (IS, ISIS / predtým Isil), čo je Georgia State University Analýza Twitteri a šifrovaného aplikácií Telegram ukázala. Výskumníci naskenované smútočné oznámenia po dobu 12 mesiacov od januára 2015 a bolo zistené, že deti z viac než 14 národov boli použité v mnohých rôznymi spôsobmi teroristami.

EVROPO POZOR 

Medzi 3000 a 5000 takzvaní zahraničných bojovníkov "- občania EÚ vyškolení v islamskom štáte teroristické tábory - sa vrátili do Európy a predstavujú" úplne novú výzvu, "hovorí vrchná policajný náčelník kontinentu.

 "Európa v súčasnosti čelí najväčšej teroristickú hrozbu vo viac ako desať rokov," Rob Wainwright, riaditeľ Europolu, Neue Osnabrücker Zeitung denne, varovanie pred reálnou možnosťou islamského štátu (IS, predtým ISIS / Isil) alebo inými teroristickými skupinami útoky v Európe.  

"Môžeme očakávať [IS] alebo iné náboženské teroristické skupiny na stupeň útoku niekde v Európe s cieľom dosiahnuť masové obete medzi civilným obyvateľstvom," povedal s tým, že riziko útokov jednotlivcov tiež nezmenšil.