Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

/ #7247 (Zj 14, 12)Zde se ukáže vytrvalost svatých, kteří zachovávají Boží přikázání a věrnost Ježíši.

2016-02-21 15:53

((ISLAMIZACE EVROPY V PODANÍ ŠELEM A KORÁN JAKO VLÁDA ŠELMY))
(Zj 14, 12)Zde se ukáže vytrvalost svatých, kteří zachovávají Boží přikázání a věrnost Ježíši.
(Mal 3,18)Potom uvidíte rozdíl mezi spravedlivým a svévolníkem, mezi tím, kdo Bohu slouží, a tím, kdo mu sloužit nechce. (Zj 14,9-11)Za nimi letěl třetí anděl a volal mocným hlasem: „Kdo kleká před šelmou a před její sochou, kdo přijímá její cejch na čelo či na ruku, bude pít víno Božího rozhorlení, které Bůh nalévá neředěné do číše svého hněvu; a bude mučen ohněm a sírou před svatými anděly a před Beránkem. A jeho muka neuhasnou na věky věků a dnem ani nocí nedojde pokoje ten, kdo kleká před šelmou a jejím obrazem a nechal si vtisknout její jméno.“(Zj 21,8)Avšak zbabělci, nevěrní, nečistí, vrahové, cizoložníci, zaklínači, modláři a všichni lháři najdou svůj úděl v jezeře, kde hoří oheň a síra. To je ta druhá smrt. (Zj 14,9-11)Za nimi letěl třetí anděl a volal mocným hlasem: "Kdo kleká před šelmou a před její sochou, kdo přijímá její cejch na čelo či na ruku, bude pít víno Božího rozhorlení, které Bůh nalévá neředěné do číše svého hněvu; a bude mučen ohněm a sírou před svatými anděly a před Beránkem. A jeho muka neuhasnou na věky věků a dnem ani nocí nedojde pokoje ten, kdo kleká před šelmou a jejím obrazem a nechal si vtisknout její jméno." 

(Ž 91)Dám mu vyváznout, neboť je mi oddán, budu jeho hradem, on zná moje jméno. Až mě bude volat, odpovím mu, v soužení s ním budu, ubráním ho, obdařím ho slávou, dlouhých let dopřeji mu do sytosti, ukážu mu svoji spásu. (Ž 34,8)Hospodinův anděl se položí táborem kolem těch, kteří se bojí Boha, a bude je bránit. (Ž 46,2-3)Bůh je naše útočiště, naše síla, pomoc v soužení vždy velmi osvědčená. Proto se bát nebudeme, byť se převrátila země a základy hor se pohnuly v srdci moří. Bůh svým věrným říká:(Iz 41,10)Neboj se, vždyť já jsem s tebou, nerozhlížej se úzkostlivě, já jsem tvůj Bůh. Dodám ti odvahu, pomocí ti budu, budu tě podpírat pravicí své spravedlnosti. (Mt 10,22)Budou vás všichni nenávidět pro mé jméno; ale kdo vytrvá až do konce, bude spasen.

ŠELMA PAPEŽ ROUHAČ

V apoštolském listu Ad Tuendam Fidem, vydaném 18. května 1998, papež poprvé od "zahojení rány" používá výraz heretik (kacíř) a varuje neposlušné členy stáda, že budou potrestáni, pokud nepřijmou papežskou autoritu v doktrinálních otázkách.

Kánon 1346 - § 1. Kdo popírá nebo zpochybňuje některou pravdu, které je nutno věřit vírou božskou a katolickou, nebo kdo odmítne křesťanskou víru jako celek a po legitimním napomenutí se nenapraví, bude jako heretik nebo odpadlík potrestán větší exkomunikací, člen duchovenstva kromě toho může být potrestán dalšími tresty až po laicizaci.

§ 2. Ten, kdo v jiných případech popírá nauku, která je papežem nebo sborem biskupů vykonávajícím pravý učitelský úřad církve definitivně předložena k víře, nebo se drží té nauky, která je stejným způsobem zavržena jako chybná, a i po legitimním napomenutí se nenapraví, bude potrestán odpovídajícím trestem.

VICE-End Of America - 2008 (CZtit) dokument

Pro bližší informace o současném směřování USA doporučuji film Konec Ameriky, který rozebírá deset kroků, které provázejí přerod demokratického státu ve fašistický. V tomto filmu jsou srovnávány postupy americké vlády vůči svým občanům po událostech z 11. září 2001 s historickými skutečnostmi, které se odehrávaly v předválečném Německu a v dalších rodících se totalitách.

Tam, kde kdysi existoval respekt a úcta ke Spojeným státům, je dnes pouze strach. USA se staly nejobávanějším státem světa. Tato supervelmoc se může na základě vymyšlených záminek beztrestně dopouštět agrese vůči jiným národům světa (samozřejmě aniž by potřebovala souhlas OSN), může provádět "preventivní útoky" na území cizích států, mohou zabít více civilistů než všichni teroristé světa dohromady a přitom se stále ohánět "bojem za svobodu". Spojené státy tak plní roli "globálního policajta", kterého se rozhodně nevyplatí naštvat…