Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

/ #7250

2016-02-21 22:09

Tomu neuvěříte: Saúdská Arábie nabídla Německu pomoc s výstavbou 200 mešit, aby se uprchlíci měli kde modlit! 100 tisíc klimatizovaných stanů mají šejkové pro poutníky do Mekky, ne ale pro uprchlíky!

Pokud se chcete dobře zasmát, resp. pokud nemáte rádi sarkasmus ani ironii, tak raději dále ani nečtěte, protože toto není vtip a dobrý už vůbec ne. Saúdská Arábie, která dosud nepřijala ani jediného soukmenovce, tedy uprchlíka z válkou rozvrácených oblastí Blízkého východu, přišla s bizarní, ale zato křišťálově upřímnou nabídkou Německu: Vybuduje pro uprchlíky v Německu celkem 200 mešit, aby se měli kde modlit! [1]

Opravdu jsem tomu nemohl uvěřit, ale když jsem si to dnes přečetl od uznávaného novináře Daniela Greenfelda, přešel mě humor. Není to vtip, je to myšleno vážně. Zbývá snad jen sarkasticky dodat, že snad nezůstane jen u Německa a šejkové zafinancují i výstavby mešit v dalších evropských zemích, aby je nemuseli platit ze svých daní místní domorodci, vesměs ateisté anebo dokonce křesťané, od čehož také není daleko, v rámci fondů EU a operačního programu Rozvoj měst a venkova.

VICE-Tomu neuvěříte: Saúdská Arábie nabídla Německu pomoc s výstavbou 200 mešit, aby se uprchlíci měli kde modlit! 100 tisíc klimatizovaných stanů mají šejkové pro poutníky do Mekky, ne ale pro uprchlíky!