Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

/ #7339 U přijímacího pohovoru v multikulturní společnosti se mějte na pozoru

2016-02-29 18:14

U přijímacího pohovoru v multikulturní společnosti se mějte na pozoru, aby vás zaměstnavatel neudal na policii pro vaše názory!

,,Dobrý den přeji“ vítá nového uchazeče o zaměstnání pracovnice nově zřízené ,,prověrkové přijímací komise“ nejmenovaného Českého podniku.

,,Dobrý den“, odpovídá snaživě uchazeč a vstřícně se usmívá na nepříliš sympatickou, obrýlenou úřednici pozdně středních let naditou do přiléhavých kalhot, které zdůrazňují to, co bylo možná zajímavé před mnoha lety, ale nyní to vyvolává v nejlepším případě rozpaky.

,,Tak vy byste u nás chtěl pracovat“, pronáší se zjevnou nedůvěrou k usmívajícímu se a horlivě přikyvujícímu muži. Probírá se nějakou složkou a s jemným pohrdáním afektovaným pisklavým hlasem vypočítává: ,,…tady čtu, že kvalifikaci máte ucházející, vyučen v oboru slaboproud a práce s NC stroji, střední odborná, Vysoké učení technické, aktivní znalost tří světových jazyků, kurzy…no dobré“. Odmlčí se a pokračuje: ,,Na pracovišti jste se již byl podívat? Technologie je vám jasná?“

VICE-U přijímacího pohovoru v multikulturní společnosti se mějte na pozoru, aby vás zaměstnavatel neudal na policii pro vaše názory!