Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

/ #7346 ISLAMSKA ŽENA DRŽELA UŘÍZLOU 4 LETEHO DITETE HLAVU A VYHROŽOVALA

2016-03-01 01:13

V Moskvě byla zadržena žena na základě podezření z vraždy dítěte, jehož tělo bez hlavy bylo objeveno po požáru v jednom z bytů na severozápadě hlavního města. Agentuře Moskva to sdělila oficiální mluvčí hlavní vyšetřovací správy Vyšetřovacího výboru pro Moskvu Julia Ivanovová.

„Poblíž stanice metra Okťabrskoje pole byla na základě podezření z vraždy dítěte zadržena jeho chůva", řekla Ivanovová.

Podle údajů televizní stanice REN TV držela žena v burce uříznutou hlavu dítěte a vyhrožovala, že se odpálí.

Požár vypukl v pondělí ráno 29. února v bytě výškového domu v ulici Narodnovo Opolčenija (Lidové domobrany). Požárníci oheň zlikvidovali. Zachráněni byli čtyři lidé. Dítěti bez hlavy, které našli na místě požáru, byly asi tak 3 až 4 roky.

Více: ŽENA V BURCE UŘIZLA HLAVU 4LETEMU DITĚTI A VYHROŽOVALA ODPALENIM SE NA NÁMĚSTÍ

Turecko stále padá do propasti, ačkoliv ještě před několika lety se v zahraničním tisku objevovaly titulky typu Turecko se zvedá, a státní činitelé a odborníci USA a Evropské unie charakterizovali tureckou vládu jako „moderní, demokratickou, orientovanou na reformy, proevropské muslimy“, domnívá se Burak Bekdil, pozorovatel u Hurriyet Daily.

Dříve se na Západě domnívali, že se Turecko může stát vzorovým státem pro méně demokratické muslimské země na Blízkém Východě. Ale teď se ukázalo, že všechno je jinak. Teď musí Turci platit vysokou cenu za revizionistické ambice a chybné strategické myšlení svých vůdců, píše Burak Bekdil v článku pro analytické středisko Gatestone Institute (USА).

Nepořádek vládne v domácí turecké politice. Za pouhých sedm měsíců se více než 170 lidí stalo obětí teroristických útoků v různých městech země — a do tohoto počtu ještě nespadají stovky lidí, zabitých v konfliktech tureckých ozbrojených sil a Kurdů.

Více: PÁD TURECKA SE NEDÁ ZASTAVIT KRACHUJE