Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

/ #7462 GMO JEDY A TTIP A MONSANTO JEDY

2016-03-06 17:46

Po ruských potravinách bude po několika letech velká poptávka díky jejich ekologické čistotě, a proto, že nejsou geneticky modifikované. Prohlásil to ministr zemědělství Ruské federace Alexandr Tkačov.

Máme za to, že GMO, to není naše cesta. Chceme, aby naše zem byla i nadále ekologicky čistá a na celém území chceme vyrábět a pěstovat dobré, čisté potraviny. Ujišťuji vás, že za deset let, až nebude mnohé odpovídat normám, a už to nebude zdravé jídlo, bude o ruské potraviny obrovský zájem, budeme je mimo jiné i vyvážet a prodávat za vysoké ceny", řekl Tkačov.

Více: GMO JEDY V RUSKU NEUVIDÍTE ŽADNÉ MODIFIKOVANÉ JEDY S EU

 

VICE-Česko coby trojský kůň pro geneticky modifikované potraviny

VICE-MONSANTO A TTIP V SOUČASNÉ DOBĚ KDE SE ANGAŽUJE ČR

VĚŘIM TOMU NEMODIFIKOVANÉ POTRAVINY SI RUSKO ZAJISTÍ KVALITNÍ TRHY VE SVĚTĚ MUŽEM BYT ODBĚRATELÉ KVALITY NA TYCH CO POSLEDNI DOBOU JIM NECO SMRDI CHUTNAJ JINAC SOU TVRČI A AJ VĚČÍ NJN SR.... S EU FUJ 

Daily Mail pokračuje: „Zvířata na GMO dietě trpěly nádory mateřských žláz, stejně jako těžkým poškozením ledvin a jater. Výzkumníci prohlásili, že 50% samečků a 70% samiček zemřelo předčasně, ve srovnání s pouhými 30% a 20% v kontrolní skupině.“

Nálezy studie

Zde jsou některé ze „šokujících“ nálezů stude:

• Až 50% samečků a 70% samiček zemřelo předčasně.

• Krysy, které popíjely zbytkové množství RoundUpu (úrovně legálně povolené v pitné vodě) utrpěly 200% až 300% nárůst v počtu obřích tumorů.

• Krysy krmené GMO kukuřicí se zbytkovým množstvím RoundUpu utrpěly těžké poškození orgánů včetně poškození jater a ledvin.

• Krysy byly krmené GMO kukuřicí NK603, která je produkovaná Monsantem a pěstovaná napříč Severní Amerikou a která je stravována jak zvířaty, tak lidmi. Toto je stejná kukuřice, která je ve vašich ranních cereáliích a lupíncích.