Nechceme Horáčka za prezidenta.


Nepřihlášený uživatel

/ #9 Kandidatura - kritika této petice

2016-04-29 18:28

Osobně si nemyslím, že podepisování této petice se něčeho dosáhne, dokonce to ani není vhodná forma protestu proti případné kandidatuře pana Horáčka na post prezidenta České republiky v roce 2018.

Jsem dlouhodobý podporovatel pana prezidenta Miloše Zemana, ovšem právo kandidovat má každá osoba, která splní jasně dané náležitosti, v tomto případě i pan Horáček.

Nejsem jeho (pana Horáčka) podporovatel, chci někoho, komu můžu důvěřovat - v případě pana Horáčka o tom pochybuji. Chci prezidenta, který hájí naše zájmy, je vlastenec a je proti islamizaci naší země. Právě tady je pan prezident Miloš Zeman ten nejlepší - je politicky nekorektní a řekne věcy tak jak jsou - to velmi oceňuji.

Nepochopil jsem záměr této petice, jaký je vůbec cíl. Zakázat kandidaturu je nepřípustné. Vyjádřit nesouhlas s tím, aby se pan Horáček stal prezidentem? Toho docílíme pouze tím, že v roce 2018 budeme podporovat nejvhodnějšího kandidáta - snažit se sesbírat dostatečný počet podpisů (tuším, že počet nutných podpisů činí 50.000) a poté jít volit - to je vše.

Děkuji všem, kteří si přečetli můj osobní názor - nic vám nevnucuji, pouze předládám můj pohled na věc. Pokud by měl zájem někdo diskutovat, prostor je tu veliký.

Pěkný večer všem,

Marek Balvín.