Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Vláda USA bol chytený vedenie šialené množstvo odporné, neľudské a hrozných pokusy na ľuďoch bez ich

/ #9206 Vláda USA bol chytený vedenie šialené množstvo odporné, neľudské a hrozných pokusy na ľuďoch

2016-05-06 14:13

Operácie Paperclip

Kým Norimberskom procese boli vykonané a etiky a práva ľudstva boli predmetom vyšetrovania, USA bol tajne brať v nacistických vedcov a dať im amerických identitu. Podľa Operation Paperclip , pomenovaný tak preto, že z kancelárskych sponiek Slúži na pripojenie novej profily vedcov " ich pracovníkmi stránok v USA, N *** s ktorí pracovali v neslávne známych ľudských experimentoch (ktorý zahŕňal chirurgicky štepenie dvojčatá seba a robiť potom spojení, odstránenie nervy z tiel ľudí bez anestetík a testovanie explózii účinky na ne) v Nemecku priniesla nad svojimi talenty pracovať na rade špičkových tajných projektoch pre USA. Vzhľadom k tomu, vtedajší prezident Truman anti-nacistickej príkazy, projekt bol držaný pod pokrievkou a vedci dostali falšovaný politickej biografie, takže tieto monštrá žiť na ne iba americkej pôde, ale ako slobodní muži. Takže aj keď to nebolo priamy experimentovanie, to bol americký pričom jedny z najhorších ľudí na celom svete a dať im prácu tu robiť neznámou hrozné experimenty / výskum.

Pentagon zaobchádza Čierne pacientov s extrémnym žiarenia

V 60. rokoch, ministerstvo obrany vykonával sériu ožarovanie experimentov na non-súhlasný, chudobná, afroamerickej pacientov s rakovinou .

Bolo im povedané, že budú liečení, ale oni neboli povedal, že by bolo "Pentagon" druh liečby :. Zmysel študovať účinky na vysokej úrovni radiácie na ľudský organizmus Aby sa predišlo sporom, formy boli uzavreté iba s monogramom takže pacienti by mať žiadny spôsob, ako dostať späť na vládu. V podobnom prípade, Dr Eugene Saenger , financovaný obrannej agentúry pre atómovú Support (vymyslené meno), vykonal rovnaký postup na rovnakom type pacientov. Chudobné, čierna získali Američania zhruba rovnakej úrovni radiácie as 7500 röntgenujú na ich hrudi by, čo spôsobilo intenzívna bolesť, vracanie a krvácanie z nosa a uší.

Najmenej 20 subjektov zomrela. 

Operation Midnight Climax

Tu je vládny experiment, ktorý, keď to google, má úplne odlišné výsledky obrazovej než výsledky webových aplikácií. Prevádzka Midnight Climax zapojených bezpečné domy v New Yorku a San Franciscu, postavený výhradne za účelom študovať LSD účinky na necieľové organizmy súhlas jednotlivca.Ale aby sa nalákať jednotlivca tam, CIA robil tieto bezpečné domy ukázalo byť, čakať na to, bordely. Prostitútky na výplatnej listine CIA (áno, tam bola taká vec) lákal "klientov" Back domoch. Namiesto toho, mať sex s nimi, keď oni dávkovať im s radom látok, najviac skvele LSD. To tiež podieľa rozsiahle použitie marihuany. Experimenty boli sledované za obojsmerný zrkadlo, niečo ako chorý, skrútené peep show. Navyše to netvrdí, že úradníci, ktorí riadili experimenty opísal ako ...

VICE-Vláda USA bol chytený vedenie šialené množstvo odporné, neľudské a hrozných pokusy na ľuďoch bez ich súhlasu a často aj bez ich vedomia.