Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

USA SVÁDÍ NA ARABIU SVUJ TERORISTICKÝ ČIN V USA 11.ZÁŘÍ.2001

/ #9505 Re: USA SVÁDÍ NA ARABIU SVUJ TERORISTICKÝ ČIN V USA 11.ZÁŘÍ.2001

2016-05-18 15:57

#9504: USA SVÁDÍ NA ARABIU SVUJ TERORISTICKÝ ČIN V USA 11.ZÁŘÍ.2001 - USA SVÁDÍ NA ARABIU SVUJ TERORISTICKÝ ČIN V USA 11.ZÁŘÍ.2001 

 FAKTA O 11.ZÁŘÍ.2001

Hon na bin Ládina" Národný Shame zatím co byl skryt v Bílem Domečku v USA a je tam furt

Kolik z Ameriky tragédie je svázán s těmito dvěma dětmi bohatých, děti z rodin dlouho připojil přes peněz a přátelství, Bushových a bin Ládina klanů. Jeden syn zemřel v odlehlých horách, jiný žije v Dallasu předměstí doufat, že nikdo nebude poslán po mu. Jedním z nich je bojový veterán, jeden nikdy se pevný postoj, pokud není provedeno z bezpečí a pohodlí. Islám jednou viděl bin Ládina jako velký vůdce.Teď je většinou zapomenut.

Co se Amerika rozhodla o Bushovi?

Víme to: Bin Ládin vždy popíral jakékoliv vazby na 9/11 a ve skutečnosti nebyl nikdy obviněn v souvislosti s 9/11. Nejenže popřel zapojení, ale dělal tak, zatímco živý, 4krát a bylo důrazně odsoudil ty, kdo byli zapojeni do útoku. To je na veřejném záznamu, veřejnosti v každé svobodné zemi s výjimkou naše. My, místo toho, ukázal filmy natočené podle placených herců , vyrobený tak, aby vypadaly poněkud podobný bin Ládinem, herci, kteří vyvrátily velmi veřejným prohlášením bin Ládina, herci předstírají, že jsou bin Ládin ještě dlouho po bin Ládinova smrt. Ty byly provedeny na pomoc ospravedlnit výdaje, represivní zákony, mučení a jednoduchá krádež. po celá léta jsme zaútočili na pákistánskou vládu za to, že loví někoho všichni věděli, že je mrtvý . Bin Ládinova smrt zasáhla noviny v Pákistánu dne 15. prosince 2001.

  • Jak myslíš, že náš spojenec cítil, když oni byli neustále spílal za to, že dopadnout a otočit někoho, kdo neexistoval?

  • Co si myslíte, že to udělal pro americkou důvěryhodnost v Pákistánu a přes islámský svět?

  • Byli jsme viděli jako zločinci, lháře nebo prostě hlupáky?

  • Který z nich je nejlepší?- "

  • VICE-Hon na bin Ládina" Národný Shame - Bin Ládin nikdy zmienil sa McChrystal správe alebo Obama Speech