Petice pro okamžitý ZÁKAZ ISLÁMU, protože porušuje lidská práva


Nepřihlášený uživatel

/ #298 Re:

2016-06-01 05:40

#12: -  

 Skutečná povaha islámu je všeobecně neznáma. Nemůže být proto ani chápána v plné šíři. Navíc je pilně skrývána  masívní kamuflážní mlhou lží, takíjí.  Jeho organizovaná zločinnost je všeobecně záměrně přehlížena, podceňována a bagatelizována, a to v masívním měřítku oficiálními místy.  Jen čas od času učiní na vlastní kůži  trpkou zkušenost s těmito lotry ubohé ženy, které se z čiré neznalosti provdaly do tohoto pekla.

To, že islamistické zločiny jsou připisovány jen jejich dopadeným pachatelům, neodpovídá skutečnosti. Byli k tomu vyzváni organizací v mešitě, a byla jim slíbena odměna. I když jen na věčnosti, tedy podvodná. 

A nejen to.  Už pouhé zprávy o zločinech islámu jsou prohlašovány  souběžci, dalšími z tohoto spolku, za šíření nenávisti.  Jsou programově pronásledovány jeho latentní, tj. budoucí oběti, tj. dočista všichni. Je to cosi podobného, jako kdyby policie pronásledovala budoucí oběti mafie.    Sicilská mafie ostatně přejala z islámu, po staletí se drápajícího z moře, vícero nezpůsobů. Svým způsobem se jedná o jeho kultivovanější žáky.