Petice za okamžité odvolání výpovědi prof. Horáčkovi


Nepřihlášený uživatel

/ #15 ad 13 a 14

2016-06-03 07:25

 ad 13:

Které konkrátní věci ("ohrožuje spoustu věcí, které fungují a mají budoucnost.") jeho odchod ohrožuje??? - Prosím jmenovitě.

Pan děkan Slonek ihned (tj. druhý den) po nástupu prof. Horáčka musel okamžitě musel vyklidit kancellář, resp. jeho věci byly vyhozeny ven, v době své výpovědi seděll v knihovně,  protože se pro něj nenašla kacelář.

 Odchody dalších nebudu komentovat. Sám jsem zažil vyhrožování na své kůži a v okruhu mých kolegů, takže vím o čem píši.

Současné vedené se přinejmenším chová korektně. Přečtěte si dznovu důvody výpovědi. Přidejte si k tomu částku v několika milionech, která se rozplynula bůhví kde a za kterou přiznap P.H. na senátu zodpovědnost, leč senát se po ní nepídil.

ad 14:

Ano na VŠ se politikaří, možná více než jinde, protože je na to čas a není jasná zodpovědnost. Nicméně nemyslím si, že jde o pomstu, jde o dopad důsledků činů předchozího děkana,  tedy P.H. za období jeho vedení i po něm, kdy veřejně pokračoval v dehonestaci, napadání a manipulaci ve stylu ("po mně potopa" - například na jednáních vědecké rady, senátu a jinde) a toto je jen důsledek.

On sám i jeho přívrženci bojují o moc. Nikomu nejde o "blaho" fakulty, jde jen o moc a především se hraje o zakrytí průšvihů minulého vedení. 

Edmond Burke (filozof XIX století):  Jediná věc stačí k triumfu zla, když dobří lidé nedělají nic