Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

CIA the central inteligence odhalení

/ #9839 CIA the central inteligence odhalení

2016-06-04 17:01

publicistů a novinářů CIA stejně tak budou tvrdit, že mají málo, pokud vůbec, vztahy, přesto málokdy uznal historie jejich intimní spolupráce označuje daleko jiný příběh - opravdu, ten, který mediální historici se zdráhají vyšetřovat.

Když vážně cvičil, novinářské profese zahrnuje shromažďování informací o osobách, národní prostředí, události a problémy.

Teoreticky takové informace informuje lidi o jejich světě, a tím posiluje "demokracie".

To je přesně ten důvod, proč zpravodajské organizace a jednotliví novináři využit jako aktiva podle zpravodajských agentur, a jak zkušenosti německý novinář VICE-Udo Ulfkotte (položka 47 níže) naznačují, tato praxe je přinejmenším stejně rozšířený dnes jako tomu bylo v době vrcholící studená válka.Vezměme si zástěrky z volebních podvodů v roce 2000 a 2004, události z 11. září 2001, invazí Afghánistánu a Iráku, destabilizace Sýrie a VICE-vytvoření "ISIS ".

 

Jedná se o jeden z nejvýznamnějších událostí v nedávné světové historie, a přesto jsou i tací, značná část americké veřejnosti je zcela neznalý. V době, kdy jsou všudypřítomné informační a komunikační technologie, což si vyžádalo mnoho přístav iluzi, že jsou dobře informováni, musíme se ptát, proč tento stav přetrvává. Dále, proč prominentní američtí novináři běžně nepodaří se ptát další hluboké události, které formují Ameriky tragická historie v uplynulém půlstoletí, jako jsou politické vraždy v roce 1960, nebo ústřední roli, kterou hraje hlavní roli CIA v mezinárodním obchodu s drogami? populární a akademické zainteresované strany uvedly různé důvody pro téměř univerzální selhání hlavního proudu žurnalistiky v těchto oblastech, včetně redakci sociologie, reklamní tlak, vlastnictví monopolu, "silná závislost na" oficiálních "zdrojů a novinářů zpravodajských organizací jednoduché snaze o kariérní postup.

VICE-CIA a média - 50 Fakta svět potřebuje vědět