Petice za okamžité odvolání výpovědi prof. Horáčkovi

Soudruh co nikdy nesoustružil, ale po jiných šlapat chtěl

/ #24 ad komentář 21, 23)

2016-06-05 16:58

ad 21, 23) Oba dva pánové (hmmm ... pokud se nejedná o jednoho a toho samého) - evidentně jste to právě vy, kdo neznáte situaci a nemáte ani tušení o jak vážné věci nyní jde (nejen o "nějakou" výpověď!) ... resp. existuje ještě jedna varianta a tou je, že o tom něco víte a záměrně tu mlžíte a to potom dost "okatě", což je přinejmenším trapné ...

P.S. Vámi zveřejněný dopis "pana Klvače" je velmi vtipný (pardon spíše velmi trapný) a předpokládám, že pobavil především všechny, kdo o této problematice alespoň něco vědí :-) A mimochodem je zde velký předpoklad, že tento dopis není vykonstruován jen jeho osobou ... ale lidmi, kterými se nyní obklopuje (ze znění dopisu je to patrné) a proto je žel jeho obsah naprosto "umělý" a pro lidi co vědí "o co jde" spíše k smíchu.

* Sice nevím k čemu slouží FB profil, na který odkazujete, ale osobně bych vám radil jej raději co možná nejdříve vymazat páč jinak se jen ještě více ztrapníte ... a jak jistě víte, co na internet jednou dáte, již jen tak ze světa nezmizí !!!