Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Bakalův Respekt pořádá propagandistické kempy po republice. Přesně, jak prozradila Victoria Nuland

/ #9884 Bakalův Respekt pořádá propagandistické kempy po republice. Přesně, jak prozradila Victoria Nuland

2016-06-09 18:29

Bakalův Respekt pořádá propagandistické kempy po republice. Přesně, jak prozradila Victoria Nuland. Panoptikum periferního mainstreamu, amerických neziskovek a fiat-alternativy!


Včerejší článek s videem, kde Victoria Nulandová odhalila detaily procesů řízení americké propagandy v Evropě, vyvolal značný zájem mezi čtenáři. Hned poté jsme byli do redakce upozorněni, že v článku zmíněné „nalejvárny“ a tzv. propagandistické kempy pořádá v ČR i nadace Bakala Foundation pro studenty a obyčejné lidi, ve spolupráci s časopisem Respekt, který spadá rovněž pod Bakalovo vydavatelství Economia. Akce se jmenuje Respekt Tour a jde o putovní dezinformační cirkus redaktorů Respektu a jejich pozvaných hostů, jejichž cílem je protiruská kampaň a posilování amerických tezí v Evropě, které v podobném duchu zaznívají jen v jiném kabátku z obrazovek České televize a z rozhlasových vln Českého rozhlasu.


VICE-Bakalův Respekt pořádá propagandistické kempy po republice. Přesně, jak prozradila Victoria Nuland. Panoptikum periferního mainstreamu, amerických neziskovek a fiat-alternativy!