Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

/ #9954

2016-06-15 18:34

Úvod


Bylo to v roce 2006, že jsem byl konečně schopen identifikovat ty faktory, které měly, v průběhu mého života, obrátil to, čemu říkáme západní společnosti do trochu více, než "virtuální vězení, dále jen" pravdivé a úplné povahy vyplývá, že předtím byl do značné míry neviditelný pro mě. Pro snad dvě desítky let, jsem se cítil "dotírající" nepříjemné pocit, že něco není v pořádku.

Ale stejně jako většina všichni ostatní, jsem si představoval, že převažující sociální podmínky, aby se vyvinuly vlídně a přirozeně, spíše než mít been řízený a pak manipulovat do bytí. Po pravdě řečeno, že cesta k tomuto objevu se někteří dvacet šest roků, od svých počátků v policie v Londýně, podle mého stěhování do Dánska v roce 1996, a pak k té chvíle, kdy zhruba před třemi lety šokující pravda mě praštil jako kladivo přes hlavu! Ukázalo se, že ode dne, kdy jsem se narodil (1958), realita mé samotné existence byla nepřímo kontrolována a diktována konspirační skupinou super bohatých a mocných jednotlivců, pracujících v zákulisí, manipulaci události, které tvarované celý život, vytváří chaos všude kolem, což způsobuje reakce z nic netušící většiny, které se pak na oplátku jim umožnily rozvíjet svou ohavnou agendy tím, že reaguje s jejich "ready-made" řešení.

Řešení pečlivě navrženy tak, aby předem uložení Global státu. Tím, že ďábelský využití Hegelova Dialektika , tito spiklenci mají pomalu, ale jistě nás přivedl k bodu, odkud není návratu. S tolik vychvalovaný a nějak očekávané ' prasečí chřipky' epidemie působí jako práce, a organizace World Widepověřila očkovacího programu a výsledný chaos jako protiklad, požadovaná syntéza by klidně mohl být dialektický katalyzátor, který zahajuje Luciferians dlouho držel sen o novém světě objednávka : ! Globální řešení pro globální problémy Rozhodnutí je na nás teď. Máme prostě smířit? Musíme jít klidně do noci? Máme stát nebo si padneme? Pro většinu z minulého roku, jako informace a poznatky, které nakonec dal většinu kousky "skládačky" na své místo, přišel ke mně jako lavina a já se snažil šířit tyto znalosti o psaní článků.

VICE-NEXUS ZLA NA ZEMI