Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

/ #9955

2016-06-15 18:45

Nejvážnější hospodářské krize v moderní dějiny

vypuknutím finanční krize října 2008 není důsledkem cyklického ekonomického jevu. Jedná se o úmyslný výsledek amerického vládní politiky instrumentace prostřednictvím ministerstva financí a US Federal Reserve Board. To je nejzávažnější hospodářská krize ve světové historii. Dále jen "záchranný" navrhla amerického ministerstva financí nepředstavuje "řešení" krize , Ve skutečnosti je pravý opak: to je příčinou dalšího kolapsu. To vyvolává nebývalou koncentraci bohatství, což přispívá k prohlubování ekonomické a sociální nerovnosti uvnitř i mezi národy. Úroveň zadluženosti mají vyletěl.Průmyslové podniky jsou poháněny do bankrotu, převzat světových finančních institucí. Credit, jmenovitě nabídka úvěrového kapitálu, což představuje záchranné lano výroby a investic, je řízen hrstka finančních konglomerátů. S "záchrany", veřejný dluh ve spirále. Amerika je nejvíce zadlužené země na světě. Prior k "výpomoci", veřejný dluh USA byla v řádu 10 bilionů dolarů.

Tento americký dolar denominovaný dluh je složen z vynikajících pokladniční poukázky a státní dluhopisy v držení fyzických osob, zahraničních vlád, podniků a finančních institucí. 

"Záchrana" Americká vláda financuje svůj vlastní dluznı závazky

Ironií je, že banky Wall Street - které jsou příjemci nouzových vyplácení peněz - jsou také kanceláře a upisovatelé veřejného dluhu USA. Přestože banky drží pouze část veřejného dluhu, ale obchodovat a obchod amerického dolaru denominovaných nástroje veřejného dluhu po celém světě. V hořké kroucení, banky jsou příjemci z 700+ miliard dolarů letáku a zároveň působí jako . věřitelé vlády USA Máme co do činění s absurdním kruhové vztahem: na financování bailout, Washington musí půjčit od bank, které jsou příjemci finanční výpomoci. Americká vláda je financování svého vlastního zadlužení. federální, státní a obecní vlády jsou stále ve svěrací kazajky pod přísnou kontrolou globálních finančních konglomerátů. Stále častěji, věřitelé volat záběry na vládní reformy. Záchranný přispívá ke konsolidaci a centralizaci bankovního moci, který podle pořadí reakci, na reálné ekonomické aktivity, což vede k řetězci bankrotů a masové nezaměstnanosti.

VICE-Kdo jsou architekti z ekonomického kolapsu ? - Bude vypracována Obamova administrativa Reverzní přílivem?

VICE-Americké nálety v severním Iráku jsou Vše o ropě