Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Uniklé emaily: Bývalý velitel amerických ozbrojených sil v Evropě

/ #10212 Uniklé emaily: Bývalý velitel amerických ozbrojených sil v Evropě

2016-07-05 18:50

Uniklé emaily: Bývalý velitel amerických ozbrojených sil v Evropě a vrchní velitel NATO konspiroval proti Obamovi. Chtěl rozpoutat válku s Ruskem!


Server Aeronet v roce 2014 průběžně informoval o snahách amerických jestřábů v Evropě, kteří se snažili využít situace na Ukrajině po kyjevském puči k tomu, aby vyprovokovali Ruskou federaci k válce se Severoatlantickou aliancí. Nyní po 2 letech unikly citlivé emaily bývalého velitele amerických vojsk v Evropě a vrchního velitele spojeneckých sil NATO Philipa M. Breedlova. Z uniklých emailů [1] je evidentní, že generál se snažil v letech 2014 a 2015 lobovat u amerických elit proti prezidentu Obamovi, aby vůči Rusku zaujal silové postavení a přímou vojenskou participaci sil NATO na Ukrajině. Komunikoval s lidmi jako Wesley Clark, Colinem Powellem, Harlanem Ullmanem z lobbistického think-tanku Atlantic Council, Victorií Nulandovou a americkým velvyslancem na Ukrajině Geoffrey Pyattem.


VICE-Uniklé emaily: Bývalý velitel amerických ozbrojených sil v Evropě a vrchní velitel NATO konspiroval proti Obamovi. Chtěl rozpoutat válku s Ruskem!