Petice Strany Zdraví Sportu Prosperity (SZSP), určená vládě ČR

ADAM SPRAVEDLIVÝ

/ #46 Re: Re: CIKAN

2011-11-10 20:08

...

#9: Čech - Re: CIKAN

Ke komentáři(*9) pana "Čecha" naprosto není co dodat. Pane Čechu, to, co jste napsal, je dokonale trefné a přesné. Já Vám za to děkuji, protože jste mi ušetřil práci. Mluvíte mi z duše a jsem přesvědčen, že z duše drtivé většiny lidí našeho národa. Pokud tedy ještě patříme mezi většinu, protože necháme-li věci tak, jak jsou, mohlo by se stát, že za nedlouho budeme menšinou.

Poznámka pro pana Pištu:

Pane Pišto,o tom, že je spousta slušných a vzdělaných romů, o tom rozhodně nepochybuji. Sám jsem měl kdysi 2 podřízené, kteří byli rómského původu a byli to zlatí kluci. Jenomže bohužel, pane Pišto, takových je mezi vámi tolik, jako šafránu.

Vaším komentářem jste opět jen dokázal, co jste zač. Neumíte ani psát česky, ale stále se jen oháníte rasismem. To je asi jediné, čím dokážete „argumentovat“. Příkladů, které dokazují to, co se v této petici a všude jinde o vás píše, je mnoho. Ale vy jste pořád ti utiskovaní chudáci, že....... už mě doopravdy serete !!! A jak vidíte, nejen mě ! Nebo si snad myslíte, že když se za nějakou věc píše petice, že si to někdo jen tak bez důvodu vymýšlí, protože cikáni nikomu svým chováním neubližují ????!!!!!!

Závěrem vás pane Pišto upozorňuji, že vyhrožováním, které obsahuje váš komentář si nepomůžete a my se zastrašovat nenecháme – to si zapište za uši. Pamatujte si, že na každého se v kotli vaří voda. Ale na vás vodka!!!

PŘEJI VŠEM POCTIVÝM ČECHŮM, ABY SPRAVEDLNOSTI BYLO UČINĚNO ZA DOST.