Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Kazatel

/ #11030 dokumentuje vysoce detailní dostupné technologie

2016-09-10 14:50

Skutečný United States Patent, 6.506.148, předložený v lednu roku 2003 s názvem "VICE-nervový systém manipulace s elektromagnetickými poli od monitory ," dokumentuje vysoce detailní dostupné technologie, kterou, jak Abstract čte,

"Je možné manipulovat nervového systému pacienta pulzováním obrázky zobrazené na blízkém monitoru počítače nebo televizoru.

V druhém případě může být obraz pulzující zasazen do programového materiálu, nebo může být překryta modulací tok obrazových dat, a to buď jako vysokofrekvenční signál nebo jako video signál. "

Jinými slovy, manipulace již není jen provedeno prostřednictvím jediného snímku sem a tam, ale skutečné modulaci krmiva nebo signálu a přichází přímo na vás prostřednictvím svého domácího počítače, mobilní telefon nebo televizor ... i přehrávače DVD.

 A manipulace se vyskytuje u vzdáleného zdroje.

"Pro TV monitoru, obraz pulzování může být vlastní video streamu jak to teče ze zdroje videa, nebo jinde proud může být přizpůsobena tak, aby překrýt pulzování.

V prvním případě, živé televizní vysílání, může být uspořádán tak, aby se funkce vázaný jednoduše lehce pulzující osvětlení scény, která se vysílá.

Tento způsob lze samozřejmě využít i při výrobě filmů a nahrávání videokazet a DVD. "

Znecitlivit mše

Možná je to všechno prostředkem k znecitlivění masy k násilí, nenávisti a nesnášenlivosti ve světě. Možná je to prostředek ochromující obyvatelstvo k realitě, že nemají žádnou moc, žádné bohatství a rychlé, bez říci, jak svět kolem nich funguje.

Použitím konstantní násilí, ať už ve zprávách nebo v zábavné pořady, a tím, že vystaví určitá témata misogynie, rasismu a podrobení, případně sledování publikum přijde na to všechno přijmout jako normální.

Desenzibilizace je účinný způsob, jak získat někoho jít spolu vyjít, i když to znamená jít podél jeho nebo její vlastní smrti a destrukce.

Prolomit zábrany, vystavovat mozek do konstantní obrazů, které by jinak byly repelent, a kladivo ducha s temnotou a smrti a strachu ... a máte perfektní spotřebitele, perfektní občan, zkřehlé na volby a vzpoury. V jeho vlivném díle VICE-Mind ovládání v Americe , Steven Jacobson píše:

"Techniky psychoterapie, široce praktikuje a přijímány jako prostředek k léčení psychických poruch, jsou také způsoby kontroly osob.

 Mohou být systematicky využívány k ovlivňování postojů a chování.

Systematická desenzibilizace je metoda používaná k rozpuštění úzkosti, takže pacient je již trápí konkrétním strachu, strachu z násilí, např. "

Jacobson vysvětluje, jak tento proces slouží k umožnění pacienta, nebo v tomto případě veřejný, přizpůsobit se situacím a myšlenek, které kdysi vyděšený jim, pokud jsou vystaveny na ně dost. VICE-Zbigniew Brzezinski , kdy byl americký poradce pro národní bezpečnost, jakmile řekl:
"V Technotronic společnosti trend se zdá k agregaci individuální podpory milionů nekoordinovaných občanů, snadno na dosah magnetických a atraktivních osobností účinně využívající nejnovější komunikační techniky manipulovat emoce a kontrolní důvod."

Nakonec, můžeme kontrolovat, co se díváme na a poslouchat.