Petice proti přijímání nelegálních imigrantů na území ČR

Dan Mach

/ #160

2016-09-26 19:29

Když v metru zaútočí skupina mladíků na normálního člověka a zmlátí ho, v diskusích se objeví poznámka, že to musely být nějaké černé huby. Všichni tomu uvěří a už se dál nezabývají tím, že se zjistí, že to byl běžný bílý dorost. U všech zůstane zafixované, že to byli nějací černí.

V Londýně zabijou Čecha, který si šel koupit něco k večeři. V diskusích se objeví poznámka, že to bylo v East Side, kde žije početná cizinecká populace, a tím pádem ho museli zabít černí nebo muslimové, a živě se o tom diskutuje. To, že jeho vrah Raymond Sculley je bílý a k islámu má daleko jako jako Bumbál k abstinebtovi, to už je všem jedno. Seminko nenávisti bylo zaseto.

V Budapešti dojde k bombovému útoku, a diskutujícím je jasné, že to museli udělat nějací muslimáci. Opět se živě diskutuje a těch českých Holmesů, kteří mají vše obratem vyřízené, to je k nevíře. No a když se ukáže, že to byl běloch, a pokud se nejedná o válku dvou gangů (na tomto místě totiž už nějaká přestřelka proběhla), může se jednat o politickou provokaci před referendem o přijímání uprchlíků, je to už zase všem jedno. Jde pouze o další ponoukání k nenávisti.

A pokud si včas neuvědomíte, jakému bohu nenávisti tady sloužíte, budete se asi brzy divit, kam vás to vaši Okamůrové, Konvičky nebo Bumbálové zatáhli. Nenávist nemůže být životní filozofií. Pokud se tak stane, je to konec naší demokracie.