Petice proti rezoluci upírající Izraeli právo na Zeď nářků


Nepřihlášený uživatel

/ #161 Evropa zemřela v Osvětimi.

2016-10-17 21:31

Zabili jsme šest milionů Židů a nahradili je 20 miliony muslimů. V Osvětimi jsme spálili kulturu, myšlení, tvořivost, talent. Zničili jsme vybrané lidi, opravdu vybrané, vyvolené, protože z jejich středu pocházeli skvělí a úžasní lidé. Lidé, kteří měnili svět.

Vliv těchto lidí se projevuje ve všech oblastech života: ve vědě, v umění, v mezinárodním obchodu a především ovlivňuje svědomí světa. Tyto lidi jsme spálili. Zavraždili. Umučili.

A pod záminkou tolerance a hlavně proto, že jsme chtěli dokázat sami sobě jak jsme navždy vyléčeni z choroby rasismu, jsme otevřeli brány 20 milionům muslimů, rase která nám přinesla tmářství, hloupost, nevědomost, náboženský extremismus, zlobu, nedostatek tolerance, kriminalitu a chudobu. Vzhledem k jejich neochotě pracovat je podporujeme i s rodinami z vlastních daní, tedy z výtěžku z vlastní práce a to ještě s nadmutou hrdostí.

Tato muslimská imigrace nám za to z vděku vyhazuje do povětří vlaky i s cestujícíma, dává našim krásným španělským městům podobu měst muslimského světa, která se dodnes nevymanila ze středověku a topí se ve špíně, smradu a kriminalitě. Tito lidé se uzavírají ve svých komunitách v bytech, které dostávají zdarma od vlády a plánují naše vyvraždění a zničení. Hlasitě se smějí naší naivitě.

A tak trpíme, protože jsme vyměnili kulturně rozvinuté prostředí za fanatickou nenávist, tvůrčí dovednost za destruktivnost a inteligenci za zaostalost a pověry. Vyměnili jsme Židy Evropy s jejich touhou po míru, s talentem k budování lepší budoucnosti pro evropské děti, i s jejich rezolutností lpět na životě, protože život je svatý..... za muslimské džihádisty, tedy za ty, co usilují o smrt, nejen pro sebe, ale hlavně pro nás, naše děti a vnuky.