Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

/ #11615 World War 3 je tady.8. listopadu

2016-11-01 20:19

World War 3 je tady.

Tato válka již začala, alespoň propaganda část určená pro pohon emoce populace k podpoře "hroznou volbu", který naši "vůdcové" budou říkat, že jsou nuceny, aby se na "bezpečné stráži naší vlasti". 

Jedním ze způsobů, že mají v plánu na páčením planetu do války začíná izraelského útoku na Írán. V rámci naší práce zde na Halfpasthuman, jsme si mysleli, že útok sionistické válečné mašinérie na Írán by bylo chybou. Toto stanovisko se nyní změnilo. Izraelský útok bude plánovaný "oběť" na "izraelského národa" s cílem získat větší národy do globální termonukleární války.

Samozřejmě, že izraelští je neuznávají, které mají být oběť Molock, Baphometu a druhý VICE-zednářským ( Vatikán / reptiliánských ) bohy války. Světové války 3 je tady, a bude s největší pravděpodobností začne, podle jednoho výkladu z emocionálního napětí částkami, které máme v našich dat, na 8. listopadu th , velmi časném v pre-svítání. To je, když Izrael, oběť, bude "vedl" jeho sionistických vůdců '' k útoku na Írán.VICE-Světová válka 3 je tady - predikce