Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

RFIDČIP Z.Janovo12-13

/ #11669 Dalším důvodem, proč nebrat léky DO 2025

2016-11-05 11:08

Dalším důvodem, proč nebrat léky

Existují jistě spousta nezodpovězených otázek a dokonce i některé potenciální rizika spojená s ohledem mikročip léčiv. Pro některé lidi, otázky ochrany soukromí může být největší faktor ze všech, protože kdo chce vysílat skutečnost, že bereš léky na prvním místě? 

Neberu žádné léčiv, samozřejmě, a většina čtenářů se jim vyhnout, příliš ,

Skutečnost, že léky budou brzy mikročip je dalším dobrým důvodem najít více celostní, jak pečovat o své zdraví. Nenechte vsadit svůj život (a vaše soukromí) na pilulky Big Pharma. Vyberte si zdravý životní styl, celostní založen na výživné, biopotravin, pravidelné cvičení a vyvarovat se všech umělých (syntetických) chemikálií a budete s největší pravděpodobností nebude nikdy potřebovat léčiv za celý svůj život. 

Tento věk mikročipů lidí a mikročipů léky je nyní na nás.

Vzhledem k tomu, co TSA dělá právě teď s nahými tělesných skenerů , dovedete si představit jen to, co Big Brother bude dělat s léky data, která mohou být vysílající zevnitř těla. Ve skutečnosti samotná myšlenka, že tam je mikročip uvnitř vašeho těla, které je vysílání data mohou vám příznakem jako možné teroristické TSA, který by pak přistoupit k prst své genitálie a palm vaše prsa jako součást své nové "posílené pat-down" tápání technikou. nejlepší způsob, jak se vyhnout všem toto riziko se prostě jíst vaše vegetariáni a pít své superpotraviny.

Nestanou trackovatelný, sledovatelné, mikročip předmětem lékařského průmyslu, který chce proměnit vaše tělo do chemické ziskové centrum.VICE-Big Pharma k zahájení mikročipů drogy

VICE-Big Brother sledovat svůj dodržování léčebného postupu s elektronickým vysílačů v Pilulky

 

My vám monitoring pro své vlastní dobro

 

To není sci-fi: Je to moderní lékařské fakt.

 

Jako CNSNews zprávy,

 

"... Oblasti zájmu zahrnují léky, které mohou oslovit lékaře, pokud byly vzaty na čas [a] bezdrátové monitorování nutriční informace ..."

 

Samozřejmě, jako se všemi zařízeními pro sledování soukromí-napadat, vláda bude tvrdit, že sledování vás je "pro vaše dobro."

 

Můžete očekávat, že Z.JANOVO-RFID čip implantovat na paži, také obsahuje celou anamnézu. Takže pokaždé, když projít blízko RFID čtečkou při kontrolované vládou objektu (letiště, školy, mezistátních mýtného a podobně), celá vaše anamnéza lze snímat a hodnocena z různých metrik. V kombinaci s analýzu krve čipových implantátů to by dát vynucování zdravotnické orgány způsob, jak najít a zatknout "nebezpečné" lidí - například lidí, kteří nejsou berou dost antidepresiva, např. Nebo lidé, kteří vykazují známky konzumace bylinných přípravků.

Všichni tito lidé mohli být vypátral, zatčen a pak nuceni konzumovat léky před tím, než jsou uvolněny zpět do veřejnosti.