Petice za podporu Miloše Zemana


Nepřihlášený uživatel

/ #1963

2016-11-06 18:33

Česká televize se udělala jako stádo deviantních úchylů na prezidentovi, když pozval do Prahy 40 státníků světa a mezi tím i Vladimira Putina. Ostatní pozvané jako britskou královnu, či Hnusáka Obamu, nebo imbecila Hollanda v ČT zatajili a referovali jen o pozvání Putina. Zeman uvedl, že pozval několik desítek hlav států, a to na základě žádosti Evropského parlamentu a Evropského židovského kongresu. Mezi pozvanými je dokonce i válčený zločinec a ukrajinský řezník Porošenko. Zeman proto obvinil Českou televizi za propagandistickou a neobjektivní, co šíří lži.

„Protože se oslava Let my people live má konat na území ČR, včetně Terezína. Byl jsem dobrovolným a souhlasným vykonavatelem vůle těchto dvou institucí,“ poznamenal prezident a opřel se do veřejnoprávní České televize.

Nelíbilo se mu, že informovala jen o tom, že Zeman pozval do ČR Vladimira Putina. Pokud by podle něj byla ČT objektivní, tak by prý jmenovala i zbývající hlavy států, které také na zmíněnou akci pozval. „Od České televize objektivitu očekávat nelze,“ povzdechla si hlava státu.

Zeman setřel redaktorku ČT v přímém přenosu