Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

ZEMAN NA HRAD

/ #11728 Vy tím debilem skutečně jste! Tož asi tak, pane Horáčku.Volim Zemana ne idiota západního

2016-11-08 17:33

VOLIM ZEMANA NE NEJAKÉHO ZAPRODANCE A ZÁPADNÍ PLEVEL CO SI HRAJE NA HODNÉHO VLKA!!!!!!

Nevím, nakolik si uvědomujete, v jakém prostředí se dnes pohybujete,  s kým se stýkáte a s kým spolupracujete, komu jste přítelem a známým. Nacházíte se totiž  v prostředí, které je silně atomizováno antizemanovskou rétorikou, přecházející k nenávisti, odporu a hrubého osočování. Změnou osoby ve funkci prezidenta by  např. ve Vašem případě, byl na Vás vyvíjen představiteli  Pražské kavárny s.r.o., pravdoláskařů a dalších ohromný politický a společenský tlak na změnu Vašich postojů vůči státní politice, ale rovněž vztahů a postojů, které by nutně vedly k výrazné celospolečenské změně a politických  poměrů. Jakým směrem a s jakým výsledkem snad ani nemusím zmiňovat.

    Dělat nepolitickou politiku, chtít se zalíbit všem, být hodným strýčkem pro Západ i Východ, vyhovět tzv. pravičákům i levičákům, prozápadním i umírněným politikům, to milý pane Horáčku nejde. Pokud si myslíte že ano a Vy to jak říkáte neskrýváte, pak se jen potvrzuje co je zmíněno v úvodu a sice, abychom si nemysleli, že jste debil. My si to skutečně nemyslíme, my to víme, Vy tím debilem skutečně jste! Tož asi tak, pane Horáčku.

VICE-Majitel 20,000 knih a dříve i firmy na hazard: „Nemyslete si, že jsem debil, kdybych něco skrýval, tak nekandiduji!“