Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

/ #12726 Anakonda Rockefeller, Baku, Rusko, Standard Oil, Rothschild, ropný guru Churchill, Hitler, Británie,

2017-01-19 13:53

VIDEA: „Planeta ropy“. Anakonda Rockefeller, Baku, Rusko, Standard Oil, Rothschild, ropný guru Churchill, Hitler, Británie, USA, Blízký východ, Saúdská Arábie, Írán, SSSR, Trump, Putin, Rusko

Anakonda Rockefeller, Ázerbájdžán a Baku, Arménie, bratři Nobelové, Rusko, Standard Oil, Rothschild, VŘSR, ropný guru Churchill, Hitler, Británie, USA, Blízký východ, Saúdská Arábie, Izrael, Írán, SSSR, Trump, Putin, Rusko – vším jsme u ropy.

„Když chceme zničit Čínu, ceny ropy zvýšíme, když chceme zničit Rusko, ceny ropy snížíme“ – tak nějak to kdysi měl říct D. Rockefeller. Já bych k tomu aktuálně dodala  „Když chceme zničit USA, odstavíme je z Blízkého východu“.

VICE-VIDEA: „Planeta ropy“. Anakonda Rockefeller, Baku, Rusko, Standard Oil, Rothschild, ropný guru Churchill, Hitler, Británie, USA, Blízký východ, Saúdská Arábie, Írán, SSSR, Trump, Putin, Rusko

První Tier

Na nejvyšší úrovni pyramidy najdeme VICE-George Soros ", na VICE-Davida Rockefellery ',

Falešné peníze OTROCTVO

Národ nikdy nemůže skutečně prosperovat jako svobodné, spravedlivé a rovnostářské společnosti tak dlouho, jak to má zmanipulované peněžní systém. Dnešní peněz je soukromě řízený stvoření. Kontroloři, kteří vlastní vládou schválených centrální banky téměř ve všech zemích na světě, už dávno přesvědčil vládu, aby přijala své legrační peníze, a rozhodl, že mělo být zákonné platidlo. Tato zábavná peníze jsou falešné peníze, protože nenese žádnou vnitřní hodnotu.Jsou to jen kusy papíru s inkoustem - a nyní, zvýšeně, jen číslice zadali do počítače. Je to fiat měn.Slovo fiat znamená "vládní vyhláškou", tak legrační peníze dostane svou hodnotu jen proto, že vláda říká, že to dělá! Zakladatel Rothschild říše, Mayer Amschel Rothschild, jednou řekl:

Mayer Amschel Rothschild, jednou řekl:"Dejte mi kontrolu nad národy penězi a nebude mně zajímat, kdo tvoří jeho zákony."

Jeho syn, Nathan Rothschild, řekl:

"Nestarám se, co loutka je umístěn na anglický trůn vládnout Říši. Muž, který řídí britskou peněžní zásobu ovládá britského impéria a já řídit britskou peněžní zásoby. "

Náš svět je pravděpodobně nezmění, dokud si lidé uvědomují sílu tvorby peněz, a požadovat, aby jim ji nechte obnovit veřejné kontrole, a to buď pod vládou nebo jiným více decentralizovaným způsobem. Prvním krokem v tom všem je, aby lidé uvědomit, jak falešné naše peníze.