Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

/ #12741 oklamat lidi do umožňuje centralizaci kontroly, a umožňuje vládu, aby zákony, která zasahují do práv

2017-01-19 21:34

Burundi terorizuje hnutí mladých, odpůrce ubíjí a vyřezává jim oči

Obyvatele Burundi terorizuje křídlo mladých vládnoucí Národní rady pro obranu demokracie - Sil pro obranu a demokracii (CNDD-FDD) pro obranu. Organizace na ochranu lidských práv Human Rights Watch (HRW) shromáždila svědectví o brutalitě křídla Imbonerakure (Ti kdož vidí daleko v jazyce Kirundi). Své odpůrce bijí, krutě mučí a vraždí. Daří se jim unikat před spravedlností, protože je kryje policie a strana.NOVINKY JDETE S TOU ŠAŠKARNOU DO PRDL........... HEZKY TAM POZUJÍ PRO FOTOKRAFKY A NOVINÁŘE TYPU PRASSTITUTE HLAVNĚ ŽE TO ŘÍDÍ SIONISTICKÁ AGENDA 

30. Falešná válka proti terorismu

POMOCÍ STRACHU NA LIDECH ZBAVOVAT PRÁV A SVOBOD VŠECHNI EVROPANY

oklamat lidi do umožňuje centralizaci kontroly, a umožňuje vládu, aby zákony, která zasahují do práv

Pokud jde o fakery je naprosto falešná válka proti terorismu se nachází v blízkosti horní části seznamu. Jako Aussie komik Steve Hughes říká, jak můžete mít válku na něco, co je důsledkem války?

Teror je důsledkem války. Terorismus je jedním z nejvíce klamavým a účinné nástroje NWO (New World Order) oklamat lidi do umožňuje centralizaci kontroly, a umožňuje vládu, aby zákony, která zasahují do práv a chytit energie, pokud by jinak byli schopní dělat tak.

Podívejte se na Patriot Act další strašné právní předpisy, které vykuchané Listinu práv, prošel ve spěchu, protože vystrašení politici by se nezastaví ji přečíst, a strach obyvatel šel spolu s ním.

Nicméně jsme byli upozorněni o falešný terorismu. Připomeňme si účet Aaron Russo je jeho setkání s Nickem Rockefeller, který se snažil přivést ho do vnitřních záhybů NWO, a odhalil mu, že elity plánují falešné útoky vlajku a globální války proti teroru cestě před 9/11 došlo ,

Připomeňme také Carol Rosin je účet , který se naučil od nacistů / NASA zasvěcených Werner von Braun, který předpověděl, že herní plán byl oklamat lidi s falešným komunismu, falešné terorismu, falešné asteroidů a falešné mimozemské invaze.