Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Kazatel

/ #12742 Boj globalistů o udržení moci nad Evropou a nutné kroky alternativy k ochraně čtenářů a svobody slov

2017-01-20 10:42

Inaugurace Donalda Trumpa jako začátek nové éry dělení světové moci. Boj globalistů o udržení moci nad Evropou a nutné kroky alternativy k ochraně čtenářů a svobody slova!

Dnešní den je ve znamení inaugurace 45. prezidenta USA, Donalda Trumpa. Jeho nástup do funkce přinese řadu politických změn, a to nejen v USA, ale zejména v Evropě. Americký realitní magnát byl zvolen 8. listopadu loňského roku nespokojenými Američany, kteří za 8 let vlády Baracka Obamy a jeho experimentu se zaváděním socialistického systému řízení země přišli o práci a hlavně o důvěru v americkou politiku reprezentovanou zkorumpovanými elitami. Útoky ze strany amerického globalizovaného mainstreamu, který útočil na Donalda Trumpa během volební kampaně, stále pokračují a dokonce se zesilují. Americký mediální mainstream, který je finančně ovládán nadnárodním kapitálem, prosazuje v USA globalistické a proti-národní teze, takže úlohu nezávislého zpravodajství musí přebírat alternativní zpravodajské servery, které de facto nahrazují selhávající úlohu, kterou měl vždycky plnit mainstream, ale nikdy k tomu nedošlo. Avšak bezskrupulózní výroba lží a fabrikace informací proti Trumpovi jasně odhalila zvrácenost mainstreamu natolik, že i obyčejní Američané začali chápat, že mainstream není od toho, aby informoval pravdivě, ale aby manipuloval veřejným míněním ve prospěch předem určených tezí.

VICE-Inaugurace Donalda Trumpa jako začátek nové éry dělení světové moci. Boj globalistů o udržení moci nad Evropou a nutné kroky alternativy k ochraně čtenářů a svobody slova!

Mainstream Media h.... lži spiknuti proti lidstvu

VICE-Pád Mainstream Media - Při Propagandě selže, lidstvo se probudí

TENHLE ČLÁNEK ODKRÝVA DVĚ PROROCTVA!!!!

USA likvidace D.Trumpa všichni národy uvídí tu nepravost

Druhý Tesalonickým 1-3 Blaze vám kdo vidí Pravdu ale Běda těm co vidí lži!!!!

7Ta nepravost již působí, ale jen skrytě, dokud nebude odstraněn z cesty ten, kdo tomu brání.8A pak se ukáže ten zlý, kterého Pán Ježíš ‚zabije dechem svých úst‘ a zničí svým slavným příchodem.9Ten zlý přijde v moci satanově, bude konat kdejaký mocný čin, klamná znamení a zázraky10a všemožnou nepravostí bude svádět ty, kdo jdou k záhubě, neboť nepřijali a nemilovali pravdu, která by je zachránila.11Proto je Bůh vydává do moci klamu, aby uvěřili lži.12Tak budou odsouzeni všichni, kdo neuvěřili pravdě, ale nalezli zalíbení v nepravosti.

CO BUDE NÁSLEDOVAT V EVROPĚ DO PÁDU TRAMPA!!!

Matouš 24

Předpověd zkázy chrámu

1Když Ježíš vyšel z chrámu a odcházel odtud, přistoupili k němu učedníci a ukazovali mu na chrámové stavby.2On však jim řekl: „Vidíte toto všechno? Amen, pravím vám, že tu nezůstane kámen na kameni, všecko bude rozmetáno.

Počátek běd-Národy zbavováné Práva a Svobod-HALIFAT A DŽIHÁD PROTI NÁRODUM SPIKNUTI USA PROTI EVROPĚ

“3Když seděl na Olivové hoře a byli sami, přistoupili k němu učedníci a řekli: „Pověz nám, kdy to nastane a jaké bude znamení tvého příchodu a skonání věku!“4Ježíš jim odpověděl: „Mějte se na pozoru, aby vás někdo nesvedl.5Neboť mnozí přijdou v mém jménu a budou říkat ‚já jsem Mesiáš ‘ a svedou mnohé.6Budete slyšet válečný ryk a zvěsti o válkách; hleďte, abyste se nelekali. Musí to být, ale to ještě nebude konec.7Povstane národ proti národu a království proti království, bude hlad a zemětřesení na mnoha místech.8Ale to vše bude teprve začátek bolestí.9Tehdy vás budou vydávat v soužení i na smrt a všechny národy vás budou nenávidět pro mé jméno.10A tehdy mnozí odpadnou a navzájem se budou zrazovat a jedni druhé nenávidět;11povstanou lživí proroci a mnohé svedou,12a protože se rozmůže nepravost, vychladne láska mnohých.13Ale kdo vytrvá až do konce, bude spasen.14A toto evangelium o království bude kázáno po celém světě na svědectví všem národům, a teprve potom přijde konec.15Když pak uvidíte ‚znesvěcující ohavnost‘, o níž je řeč u proroka Daniela, jak stojí na místě svatém – kdo čteš, rozuměj –16tehdy ti, kdo jsou v Judsku, ať uprchnou do hor;17kdo je na střeše, ať nesestupuje, aby si něco vzal z domu;18a kdo je na poli, ať se nevrací, aby si vzal plášť.19Běda těhotným a kojícím v oněch dnech!20Modlete se, abyste se nemuseli dát na útěk v zimě nebo v sobotu.21Neboť tehdy nastane hrozné soužení, jaké nebylo od počátku světa až do nynějška a nikdy již nebude.22A kdyby nebyly ty dny zkráceny, nebyl by spasen žádný člověk; ale kvůli vyvoleným budou ty dny zkráceny.23Tehdy, řekne-li vám někdo: ‚Hle, tu je Mesiáš nebo tam,‘ nevěřte!